Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 22:40, 17 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
Za konika oczywiście ukłon do ziemi, po staropolsku! Bo nieco mi lajkonika przypomina! Z tą zawieszką na siodle

Hehe może kiedyś się dorobię lajkonika to natychmiast przekażę - no to oby do lutego

sprawdziłam w tym roku ja w lutym już pracowałam, potem zima w marcu przyszła
!

Sebek 22:43, 17 gru 2015

Cudowności pokazujesz

Do ogrodu nie zaglądam, nie czyszczę roślin i nic nie zbieram, jeszcze bym się zaczął denerwować, że to czy tamto wyszło, a po co mi to?
mira 22:57, 17 gru 2015

Sebek napisał(a)
Cudowności pokazujesz

Do ogrodu nie zaglądam, nie czyszczę roślin i nic nie zbieram, jeszcze bym się zaczął denerwować, że to czy tamto wyszło, a po co mi to?

Sebek jak miło Cię widzieć -

ja też do ogrodu nie zaglądam bo nie mam jak, ale w styczniu to już wyruszę bo zawsze coś do roboty jest

a to cięcie,wycinanie, grabienie no i trzeba pozbierać ozdoby co się narozkładało
Gabriela 23:50, 17 gru 2015

A czy ja mam te ciemierniki? Tzn. czy to te których siewki dostałam? Marzę o takich kwitnących zimą.
Konik boski i ta szopka przesliczna. Uwielbiam te cacka tak jak Ty
Imam lajkonika, ale jeszcze na strychu, ubieram choinkę najwcześniej dzień przed Wigilią.
Moja nowa lokomotywa jest "szczerozlota". Złoty pociąg, he he.
Jana 19:27, 18 gru 2015

Ładnie wyglądają te ciemierniki
Tamaryszek 20:06, 18 gru 2015

Ja mam takie świecidełka jeszcze z dawnych lat, rodzinne pamiątki. Jeżyk słodki. Pozdrawiam świątecznie, Mirko!
Agania 20:37, 18 gru 2015

mira napisał(a)
A teraz pokażę co wyprodukowałam na warsztatach.
Otóż jakiś czas temu zapisałam się z moją sąsiadką na warsztaty - a w zasadzie ona nas zapisała.
Nadszedł termin a ja w łóżku co prawda na antybiotyku ale bez sił, humoru i chęci.
No ale myślę, może to mi pomoże... więc zebrałam się

warsztaty były w sklepie dla plastyków, więc otoczenie wspaniałe, do tego herbatka w pięknych kubeczkach

przedmiotem były medaliony /ponoć modne teraz/ robione techniką postarzania - jakoś ta technika mi nie pomogła na zdrowiu no ale tajniki zgłębiłam

z pewną nieśmiałością pokażę co mi wyszło choć to pierwsze i raczej ostatnie - bo materiały są dość drogie a ja i tak wolę świecące szkiełka

Śliczne
Richie 19:53, 19 gru 2015

Mira widzę, że nabyłaś nowe kwalifikacje i nauka procentuje bo ozdoby ładne i orginalne aż się prosi o więcej
Pozdrawiam
kasiek 16:42, 20 gru 2015

Miruś u mnie białe ciemierniki juz od końca listopada kwitną A tego różowego dostałam w zeszłym roku - tez sie nim zachwycam!
Dzidka 19:34, 20 gru 2015

mira napisał(a)
A teraz pokażę co wyprodukowałam na warsztatach.
Otóż jakiś czas temu zapisałam się z moją sąsiadką na warsztaty - a w zasadzie ona nas zapisała.

z pewną nieśmiałością pokażę co mi wyszło choć to pierwsze i raczej ostatnie - bo materiały są dość drogie a ja i tak wolę świecące szkiełka

Nie pojmuję dlaczego z nieśmiałością?
Jest taka... szlachetna. Będzie się pięknie prezentowała na tle ciemnej zieleni.
Ona i tylko ona.

Przed chwilą widziałam różane bombki Gabrysi.

Jesteście zdolne Dziewczyny.