Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

leon60 06:38, 22 mar 2017

Może to ta amba co u Ani... ?
Mala_Mi 08:24, 22 mar 2017

Te nożyce są super bo noże dają się ostrzyc, no i można dokupić nowe Na PW napisz po ile były.. wpadłam po drodze na chwile, spieszyłam się, rozejrzałam sie za tobą i kupiłam rękawice i doniczki pęczniejące, bo nie mam.. a jakoś w Rz. nie po drodze do takich sklepów.

Krokusy jeszcze mogą wzejść, po jednej stronie domu inne warunki cieplne, a po drugiej stronie inne i rozpiętość może być nawet i 10 dni..

Pole krokusowe mi chyba zjadły bażanty zimą, bo tam rządziły codziennie. I to chyba ta amba

Edit.. i kret sąsiadki..też zrył tam wszytko... kret + bażanty = krokusowa amba. Jak mówiłam był pies strażnik krokusów to krokusy były..
07:49, 23 mar 2017
Agatko jak wiosna u Ciebie?
Co tam działasz w ogródku?
Widzę,że nożyce akumulatorowe kupiłaś to teraz prace przy formowaniu roślin będą o wiele szybsze
U nas od rana słońce i niebieskie niebo.
Wezmę się za przycinanie iglaków
Śliczne krokusiki budyniowe z paseczkami,muszę takich dokupić

Miłego dnia
agata19762 18:23, 24 mar 2017

leon60 napisał(a)
Może to ta amba co u Ani... ?

Ola pewnie tak
agata19762 20:07, 24 mar 2017

Mala_Mi napisał(a)
Te nożyce są super bo noże dają się ostrzyc, no i można dokupić nowe Na PW napisz po ile były.. wpadłam po drodze na chwile, spieszyłam się, rozejrzałam sie za tobą i kupiłam rękawice i doniczki pęczniejące, bo nie mam.. a jakoś w Rz. nie po drodze do takich sklepów.

Krokusy jeszcze mogą wzejść, po jednej stronie domu inne warunki cieplne, a po drugiej stronie inne i rozpiętość może być nawet i 10 dni..

Pole krokusowe mi chyba zjadły bażanty zimą, bo tam rządziły codziennie. I to chyba ta amba

Edit.. i kret sąsiadki..też zrył tam wszytko... kret + bażanty = krokusowa amba. Jak mówiłam był pies strażnik krokusów to krokusy były..

Aniu nożyce są extra!!!
Jeszcze w takiej cenie...zostało kilka szt z ubiegłego sezonu.
Cena dla wszystkich klientów.
Normalna cena do 350 zł na necie.
Już po pierwszej próbie

agata19762 20:08, 24 mar 2017

Aniaaa napisał(a)
Agatko jak wiosna u Ciebie?
Co tam działasz w ogródku?
Widzę,że nożyce akumulatorowe kupiłaś to teraz prace przy formowaniu roślin będą o wiele szybsze
U nas od rana słońce i niebieskie niebo.
Wezmę się za przycinanie iglaków
Śliczne krokusiki budyniowe z paseczkami,muszę takich dokupić

Miłego dnia

Dziękuję bardzo za wizytę.
Dzisiaj kupiłam kolejne cudne białe stokrotki.

Pozdrowienia
asiak 20:15, 24 mar 2017

Za taka cenę też bym kupiła A może mi kupisz?
agata19762 20:23, 24 mar 2017

asiak napisał(a)
Za taka cenę też bym kupiła A może mi kupisz?

Kobieto rozeszły się w piętnaście min.
Ledwo zdążyłam kupić dla siebie i dla siostry
asiak 20:28, 24 mar 2017

Hehehehe... tak też myślałam
Kindzia 08:30, 25 mar 2017

Też mam takie i są boskie. Już nawet nożyce z tą łapką musiałam dokupić, bo mi M załatwił ząbka. Właśnie Ania mi powiedziała, że dokupić można

Piękne krokusy i iryski!!! Moje pasiaste krokusy jakoś się tracą...tylko parę mi zostało, na dodatek porozrzucane, żaden efekt.