Koniec to bedzie za dwa miesiace Juz jest drugie okno dachowe i izolacja w czesci, w ktorej byl balkon. Wczoraj przy montowaniu drugiego okna znalezli miejsce z grzybem w dachu. I belki i izolacja mialy grzyba....dobrze, ze to wszystko szlo do wyciecia. Grzyb wygladal na starego, bo pocierajac miejsce nie mialo sie brudnych rak. Byc moze deski uzyte do budowy dachu byly za swieze i przykryte izolacja i folia wytwarzaly za duzo wilgoci. Innych miejsc nie znaleziono
W czasie jak bedziemy samodzielnie dokanczac sypialnie,firma rbedzie robic garaz i elewacje. No a za pare miesiecy czeka nas lazienka...
Łazienkę odnawiasz starą, czy dobudowujesz nową? Remont nigdy nie jest przyjemny, ale później jest super jak wszystko nowe i świeże. Eddie jest cudowny. Cmoknij go w nos!
Stara..wszystko odpada. Kafle polamane, odkleily sie. Szafka od 5 lat sie nie domyka a prysznic nie ma drzwi od dwoch lat. Gorna lazienke narazie zostawiamy bo jeszcze jest ok, choc kolory nie moje.
No wlasnie ostrozki byly w tamtym roku szczuple. A w tym tluste i szerokie pewnie zasluga nawozu bo i kompostu dostaly, i obornika. Musze sfocic jakie sa wysokie.
Pysznoglowek tez jestem ciekawa, bo mam 6 odmian od najmniejszej, takiej 40 cm do metrowej.
O Eddim czytałam, biedny, pomiziaj go. Bardzo współczuję tych ataków. Czy agresja narasta też w psach?
Przed laty owczarek niemiecki mało na śmierć nie zagryzł mojej yorczki. Dobrze, że dało się ją odratować.
Kaganiec nie jest najlepszym wyjściem. Może być niebiezpieczny dla psa w kagańcu, zaatakowanego bo ten nie ma jak się bronić. Na dodatek metalowy bywa bardzo groźnym taranem. Kaganiec i smycz jest właściwym zabezpieczeniem dla agresywnych osobników.