Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 21:11, 19 cze 2020

Cudna jest w tej chwili i w tym roku ogromna.

Tak przekwita christal

KasiaBawaria 21:15, 19 cze 2020

Obstrzyglam znow Eddiego

KasiaBawaria 21:24, 19 cze 2020

I jeszcze sprzed chwili Eddie albo dorasta, albo jest chory..straszny z niego pieszczoch, nie opuszcza mnie na krok na spacerze, lize mi caly czas stopy albo rece. Od dwoch dni szczegolnie- po tym jak zaatakowal go pies z tylu, ktory uciekl wlascicielce a nasz szedl ze mna na smyczy. Doslownie rzucilam sie na tego psa odrzucajac go od Eddiego i wrzeszczac na niego. Na szczescie pies byl tak zszokowany ze usiadl na tylku i czekal na wlascicielke, ktora podziekowala mi za reakcje i przeprosila. Dopiero po 5 minutach Eddie zaczal krwawic pod okiem. Ehh na szczescie nic groznego. A kilka dni temu rzucil sie na niego husky a w zasiegu wzroku zadnego wlasciciela.Przyszedl po paru minutach, bez slowa wzial psa na smycz i poszedl.Ani przepraszam ani nic.Ludzie sa dziwni.

gogo 22:06, 20 cze 2020

Zszokowało mnie, to co przydarzyło się Eddiemu, ja bym chyba babce i facetowi coś zrobiła złego
Jeśli właściciel nie wyszkolił psa tak jak Ty, to powinien zakładać mu kaganiec i prowadzić na smyczy.

Faktycznie, stipy masz ogromne, zresztą inne rośliny też i wszystko takie piękne
KasiaBawaria 22:35, 20 cze 2020

Dziekuje

Tutaj jeszcze zadnego psa nie widzialam w kagancu. Nawet te, ktore na widok Eddie wrecz dusza sie na smyczy. Ten owczarek; ktory pogryzl wtedy Eddiego tez nie mial kaganca.

Dzis bylismy u znajomych, ktorzy maja tez mala coreczke, dwulatke. Fajnie wydawala Eddiemu komendy, takze po niemiecku (to Polacy) stawiala mu granice i ogolnie nie biegala I nie krzyczala. A Eddie uwazal na nia i nie przewrocil Ale chyba po 9 godzinach mial juz dosc kosc jej oddawal, by starszy brat schowal,do szukania dla Eddiego.I choc byl w obcym ogrodzie i domu, zachowal sie bardzo ladnie nawet nie zalatwil sie do ogrodka, musielismy z nim wyjsc wszyscy na spacer
gogo 15:10, 21 cze 2020

Kasiu, Eddie to pies nad psami, wszędzie zachowuje się odpowiednio, możesz być z niego dumna
Mój Tofi bał się ruchliwych i głośnych dzieci, burczał wtedy i trzeba go było pogłaskać i utulić.
U nas niby jest obowiązek smyczy i kagańca, ale niestety ludzie mają to gdzieś.
Moja Karo była najłagodniejszym dużym psem, ale kaganiec jej zakładałam.
KasiaBawaria 21:48, 21 cze 2020

Eddie bal sie aut, swiatel, burzy boi sie nadal ale chyba przestane reagowac, bo widz e, ze to pogarsza sytuacje-chyba lepiej udawac, ze nic sie nie dzieje,wtedy pies spokojniejszy. Jak duza byla Karo?

Jestem dumna, bo widze ze jest coraz lepiej- dzis spotkalismy sie z kilkoma innymi psami i bez problemu moglam zawolac Eddiego i wywolac go z grupy psow.Biegaly w lesie i pomimo tego, Eddie nie udal sie na polowanie..Jeszcze 4 miesiace temu pewnie by po tropie poszedl.Wracal wprawdzie po minucie ale nawet tego teraz nie robi.

Claret

Szalwia trojkolorowa sie szykuje

Roma

KasiaBawaria 21:52, 21 cze 2020

Mainacht

Mikolajek

Ostfriestland

greg66 22:16, 21 cze 2020

KasiaBawaria napisał(a)

Kasiu to bodziszek (jaki?)
greg66 22:17, 21 cze 2020

KasiaBawaria napisał(a)