a dalczego mówisz że georgia u Ciebie sie nie sprawdzi? u mnie rosnie na takiej patelni jakich mało... dałabym tak jak Danusia mówi wachlarzem żurawkę z trzmieliną lub jakimś niskim carexem
Ana ja jednak zrezygnowałam z tego wachlarza - kurczę jakoś tego nie widzę (może ślepawa jestem). Właściwie to poszłam w trochę inną stronę - na całości posadziłam frosted curls, a miedzy nimi będę sadzić tulipany różowe. Nie wiem jak to wyjdzie - najwyżej potraktuję jako eksperyment i w przyszłym roku będę po raz piaty zmieniać tę rabatę
Frontu w kulkach bedą ladniutkie, ale pisałam ze żurawki je przyslanialy a frosty będą wyższe. Chciałam ci jeszcze zaproponować carexy, mam takie wciśnięte w kąt a one się pięknie rozrosly i będę je wiosną przesadzać bo śliczne, ale skoro już pisadziłaś to się okaże
Ana też myślałam o carexach (nawet miałam już wybrane), tylko że u mnie problem z ich dostępnością - zresztą nie tylko z carexami (grujecznika też nie udało mi sie upolować, więc może pora skorzystać z internetu, ale to znów ryzyko).
Myślałam również o stipie - zrobiłam nawet przymiarkę:
ale podobno może być problem z jej zimowaniem, dlatego są frosted curls (kilka muszę jeszcze dokupić):
Kasiu, projekt mistrzowski i ogród cudowny.Zrobiliście z mężem kawał dobrej pracy. Mogłabyś zdradzić mi w jakich szkółkach robisz zakupy? Zwłaszcza te kulki cisowe na pniu.