Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenie o...

Marzenie o...

Selly 21:48, 11 maj 2014

kasiula79 napisał(a)
a img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/59/591927/original.jpg[/img]

i te które zmroziło - musiłam je poobcinać i nie prezentują się najlepiej - nie wiem czy uda im się dogonić tamte?:

Oczywiście, że dogonią, a jak nie to dla równowagi zawsze możesz też oskubać, te które nie przymroziło ...
A tak na poważnie, to jeśli będą miały pod dostatkiem wilgoci, to szybko urosną Zobaczysz .
Selly 21:51, 11 maj 2014

A tak w ogóle, to chciałam Cie zapytać ( pewnie jest gdzieś w wątku, ale nie mam siły przekopywać się przez tyle stron, dość się już dziś nakopałam w realu ... ) : czy Twój ogród był projektowany przez Ciebie, czy miałaś zamawiany profesjonalny projekt, bo dobór nasadzeń na prawdę robi warżenie ?
Ewik 22:00, 11 maj 2014

Wracam do Ciebie i ślicznie jak zawsze
Borbetka 10:18, 12 maj 2014

Bardzo, bardzo pięknie u Ciebie Kasiu. U mnie też były przymrozki i straty jeszcze większe, ale co tam. Poskubałam i przynajmniej rośliny zagęszczą się. Najbardziej ucierpiał grujecznik. Odbija jednak.
kasiula79 14:20, 12 maj 2014

Selly napisał(a)
A tak w ogóle, to chciałam Cie zapytać ( pewnie jest gdzieś w wątku, ale nie mam siły przekopywać się przez tyle stron, dość się już dziś nakopałam w realu ... ) : czy Twój ogród był projektowany przez Ciebie, czy miałaś zamawiany profesjonalny projekt, bo dobór nasadzeń na prawdę robi warżenie ?

mam projekt (od Danusi)
przyznam że trochę zmieniam - najczęściej dokładam roślin, ale generalnie staram się nie odstepować za bardzo od projektu
kasiula79 14:21, 12 maj 2014

Ewik napisał(a)
Wracam do Ciebie i ślicznie jak zawsze

Hej Ewik - dziekuję za miłe słowa - to bardzo motywuje do pracy.
pozdrawiam Cię
kasiula79 14:23, 12 maj 2014

Borbetka napisał(a)
Bardzo, bardzo pięknie u Ciebie Kasiu. U mnie też były przymrozki i straty jeszcze większe, ale co tam. Poskubałam i przynajmniej rośliny zagęszczą się. Najbardziej ucierpiał grujecznik. Odbija jednak.

Moniś dzięki Czytałam u Ciebie o tych przymrozkach - u mnie to była tylko jedna noc, ale jaka!!! Tak sobie myslę, ze skoro u Ciebie grujecznik odbija, to może moje Marikeny też się odbudują???
ewakatowice 15:18, 12 maj 2014

Kasiula, nowy tydzień, nowy entuzjazm...
u mnie niestety pada a czasem dla odmiany leje...
Selly 15:27, 12 maj 2014

kasiula79 napisał(a)

mam projekt (od Danusi)
przyznam że trochę zmieniam - najczęściej dokładam roślin, ale generalnie staram się nie odstepować za bardzo od projektu

Ha ! to może jednak przeczytam sobie cały twój watek i pooglądam , jak realizowałaś ten projekt
kasiula79 16:47, 12 maj 2014

ewakatowice napisał(a)
Kasiula, nowy tydzień, nowy entuzjazm...
u mnie niestety pada a czasem dla odmiany leje...

Ewa - masz rację nowy tydzień - nowy entuzjazm Już mi lepiej , jakoś przecierpiałam ten przymrozek - mówi się trudno i żyjemy dalej...
u mnie niestety deszcz i co gorsze tak ma być cały tydzień, ale za to przyszły tydzień zapowiada się wspaniale (25st C)