Aga, zapodaj zdjęcia jak masz pod ręką - wygląda na wdzięczną trawkę
Ona tak się przewiesza, tak?
I co z nią trzeba robić, czy wytrzyma na słabej ziemi, bez większego podlewania?
Treaz już lekko się zaczyna przebarwiać na słomkowo, ale tylko dostaje taki odcień, nadal ogólnie jest zielona. Później zrobię aktualne zdjęcie. C. Montana jest cały czas w formie fontanny, a The Beatles u mnie bardziej się pokłąda i przez to jest bardziej plaskata u mnie.
Wow ale pieknie, lawenda mnie zachwyciła a trawy powalają na kolana. Uprasza się o zdjęcia w szerokim kadrze bo rabaty jak katalogu. I nie ma to tamto, chwasty mi nie przeszkadzają, za rok nie będa miały szansy w tej gęstwinie rosnąć
przybiegłam pytać o stipyjak je 'zrobiłaś'?z siewu już wime...ale co dalej?i tak ją zostawiasz na następny rok?ona się sama nasieje?ja tez bardzo chcę ją w werbenie za rok, więc już muszę się teraz szykowaćnasiona się kupuje stipy?bo ja nie znalazłam?
o Matko, jaka stipajak będziesz miała nasionka to poproszu-zakochałam się w niej na zabój!albo podaj namiar na nasionka w neciebo ja szukałam dzisija u siebie w ogrodniczym, ale tylko szeroko oczy rozdziabili
a żurawki gdzie zamówiłaś?widzę że zakupujesz po kilkadziesiąt sztukmistrzostwo