Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

AlKa 20:53, 27 paź 2014

Super zdjęcia, z moich wilców to by zupa mie wyszła, nie było bulwy, ot taki system korzeniowy.
Bardzo lubię wilczomlecz, ja surfinie zastąpiłam wrzosami.
Sebek 20:55, 27 paź 2014

Katka napisał(a)
Piękne jesienne widoki .
Dokładnie, byle do wiosny a wtedy cały świat pozytywniej widzimy .

Tej wiosny dużo nie widziałem, bo siedziałem z nosem w książkach ucząc się do matury i egzaminów zawodowych - szczerze myślałem, że będę przeciętniakiem jeśli chodzi o wyniki, a jak ze znajomymi z uczelni rozmawialiśmy o wynikach to wyszedłem na kujona A jak powiedziałem wynik z egzaminu na technika ekonomistę to przez minutę była cisza... A stu procent przecież nie miałem... Ale byłem blisko
Sebek 20:56, 27 paź 2014

Iwk4 napisał(a)

Sebek, śliczne twoje jesienne fotki. U Danusi była fotka: Co trawa widziała, u ciebie: Co chodniczek widział, hi, hi

Muszę urozmaicać ujęcia, bo wpadłem w rutynę
Sebek 20:58, 27 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Chyba trzeba zdjęcia w chmurez trzymać?
Opuchlaki wredne SOM, żurawek u mnie nie będzie dopóki krewetek nie wytłukę

Właśnie założyłem konto na Dropboxie Cała moja uczelnia na tym funkcjonuje - wszystkie dane są w chmurze

Ja mam nadzieję, że te żurawki które mam przetrwają - jak nie to będę mieć miejsce na coś lepszego
Sebek 20:59, 27 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)
A ja? Asiuśkam? Nie brzmi to dobrze
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam brzmi lepiej w Twoim wypadku Odpozdrawiam
Sebek 21:02, 27 paź 2014

AlKa napisał(a)
Super zdjęcia, z moich wilców to by zupa mie wyszła, nie było bulwy, ot taki system korzeniowy.
Bardzo lubię wilczomlecz, ja surfinie zastąpiłam wrzosami.

Sprawdzę te moje wilce - jak tylko wilczomlecze DF padną Bo szkoda mi ich wywalać, bo nie lubię mieć pusto przed wejściem... Wrzosów w tym roku nie sadzę - obraziłem się na nie Mam pomysł na dekorację zimowo-świąteczną, ale na listopad nic nie wymyśliłem - chyba suche patyki powsadzam do donic
MiraR 22:03, 27 paź 2014

Sebek napisał(a)

Tej wiosny dużo nie widziałem, bo siedziałem z nosem w książkach ucząc się do matury i egzaminów zawodowych - szczerze myślałem, że będę przeciętniakiem jeśli chodzi o wyniki, a jak ze znajomymi z uczelni rozmawialiśmy o wynikach to wyszedłem na kujona A jak powiedziałem wynik z egzaminu na technika ekonomistę to przez minutę była cisza... A stu procent przecież nie miałem... Ale byłem blisko

Skromniak z Ciebie
MiraR 22:06, 27 paź 2014

Sebek napisał(a)

Właśnie założyłem konto na Dropboxie

A już myślałam,że to drugi Pinterest
Madzenka 07:00, 28 paź 2014

Dropboxa mam ale nie używam, chmurę jabłuszka wolę
Gardenarium 07:13, 28 paź 2014

Sebek, najlepiej mieć dobrego inromatyka, który umie odzyskać utracone zdjęcia..Ja mam

Natomiast najlepszym wyjściem jest zakup nośnika zewnętrznego np. 2-3 TB, żadne tam hostingi i inne takie. Wgrywasz w dwa,trzy cztery miejsca i masz zabezpieczone zdjęcia.

Mój Drobox (musiałam go zainstalować bo ktoś mi przesłął materiały w tym) zablokował mi działanie całego komputera, odmontowywałam czym prędzej.

Mam kilka nośników, dla pewności i wgrywam zdjęcia na wszystkie każdym razem, tylko co jakiś czas powiększam ich pojemność.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies