Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

marzena 23:21, 21 mar 2015

ale roboty u Ciebie...pełną parą, jaki masz plan ? nie doczytałam, chyba, że pokazujesz tylko prace na bieżąco a efekt bedzie po skończeniu...
widzę pełno pięknych i kwitnących roślin, aż się dziwię, że ich tyle u Ciebie na nie tak wielkiej w końcu pzrestrzeni...
Sebek 23:23, 21 mar 2015

eda napisał(a)

Ślicznie wiosna wiosna a stokrotka mnie powaliła super ujęcie uwielbiam takie Macham i ciepełka życzę nam bo u mnie zimno brrr

U nas ciepło, na szczęście Choć teraz roślin lepsze byłyby pochmurne dni
Ale pogody nie zmienię Choć śniegu juz nie chcę - a czytam, że Ty miałaś... Brrr
Sebek 23:29, 21 mar 2015

marzena napisał(a)
ale roboty u Ciebie...pełną parą, jaki masz plan ? nie doczytałam, chyba, że pokazujesz tylko prace na bieżąco a efekt bedzie po skończeniu...
widzę pełno pięknych i kwitnących roślin, aż się dziwię, że ich tyle u Ciebie na nie tak wielkiej w końcu pzrestrzeni...

Jakbyś znów trafiła do mnie latem nie poznałabyś ogrodu Cebulowe nie zajmują na szczęście dużo miejsca i jest ich dużo - lata zbieraniny zrobiły swoje

Plan jest - o taki

Jednak po zderzeniu z rzeczywistością uległ małym poprawkom Będą Derenie Aurea i tylko 3 sztuki, więcej nie wejdzie
marzena 23:38, 21 mar 2015

no widzę, choć można wzrok stracić no, żartuję...
w każdym razie linie proste już będą, nie będę sobie wyobrażać... a efekt zobaczę na zdjeciach w lecie pewnie ?
a ja jednak lubię koła, owale i podoba mi się to nadal na mojej dużej przestrzeni
jazzy 23:51, 21 mar 2015

Śpisz?
Ja podziwiam Twoje działania rewolucyjne Szacun!
Juzia 06:42, 22 mar 2015

Orzeszku!
Się uwinałeś z tą kostką! I jeszcze rośliny poprzesadzałeś!
W parę godzin?
Co brałeś???

AgnieszkaW 06:59, 22 mar 2015

Oj, rewolucja była jak się patrzy Podziwiam determinację, a efekty nas pewnie spektakularnie zaskoczą
Madzenka 08:50, 22 mar 2015

Sebek Ty wszystkie rabaty prostujesz? Dlaczego?
nicol21 09:15, 22 mar 2015

Oj dajesz czadu! A domownicy - cóż - pewnie jeszcze nie mają bakcyla ogrodowiskowego No i jaka wygoda - Ty wszystko zrobisz

Fajnie będzie!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Joku 11:39, 22 mar 2015

Rewolucje obejrzane. Oh, ta młodość i sprawne stawy. Też kiedyś taka byłam