Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

siaaska 13:41, 08 sie 2012

Sebek nie panikuj z tym prawkiem.... To nie takie straszne jak się wydaje.... Ja pierwszy raz siadłam za kierownicę z instruktorem i zdecydował że jedziemy na miasto... Byłam w szoku ale szło całkiem dobrze Ale stracha miałam wielkiego Do egzaminu podchodziłam dwa razy.... Za pierwszym razem za dużo było nerwów i oblałam na placu... Za drugim razem podeszłam totalnie na luzie... i udało się... Dasz radę

Super wyszły nasadzenia w kwiatowych gazonach W przyszłym roku wykorzystam to połączenie bo bardzo się mi podoba... Jeszcze jak proponowała Konstancja lawenda i będzie super Zresztą już jest
Sebek 13:44, 08 sie 2012

Troszkę mi lepiej Co nie znaczy, że poczułem się dobrze
Gardenarium 13:52, 08 sie 2012

Ja miałam w lutym i plucha była, najgorsze co może być. Poszło

Instagram Ogrodowiska
kubi2000 13:52, 08 sie 2012

Sebek napisał(a)

Ja zadawałam prawko 2 lata temu. Poszłam pod wielkim przymusem. A zmusiło mnie życie pare kilometrów od centrum no i dziecko.
Pamiętam ostatnie godziny na kursie. INstruktor troche dal mi do wiwatu że raz jeżdżę dobrze, a kilka dni przed egzaminem tak jakbym dopiero kurs zaczynała. Wiesz jak się załamałam??? Wróciłam do domu i ryczałam jak bóbr. Mąż najpierw sie śmiał, ale potem załamał sie razem ze mną, bo w taka panike wpadłam, że powiedziałam że nie jadę na egzamin!!
Ale w końcu "dał mi kopa" i pojechałam. Egzamin miałam bardzo wczesnie rano. Słońce tak świeciło, że nie widziałam jakie światło świeci zielone czy czerwone. Ale dałam radę, za pierwszym razem. I ty tez dasz.
A teraz jeżdżę tylko dużymi samochodami, bo do małych nie mam talentu heheh.
Evchen 13:54, 08 sie 2012

Sebek napisał(a)

Sebek, no coś Ty.. ogród zrobiłeś, a jazd się boisz?... to ja mam odwrotnie

Zajrzyj do mnie proszę i zerknij na bukszpana.. cięłam i coś mi się zdaje, że zachorował...

Ogród zrobić w porównaniu do prawa jazdy to pestka - wystarczy kupić rośliny i posadzić, a tu trzeba wielu innych umiejętności

Hehe.. znasz takie powiedzenie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia?
Kupić i posadzi? .. a tam wystarczy tylko naciskać pedały i kierować kółkiem
Sebek 13:57, 08 sie 2012

kubi2000 napisał(a)

Ja zadawałam prawko 2 lata temu. Poszłam pod wielkim przymusem. A zmusiło mnie życie pare kilometrów od centrum no i dziecko.
Pamiętam ostatnie godziny na kursie. INstruktor troche dal mi do wiwatu że raz jeżdżę dobrze, a kilka dni przed egzaminem tak jakbym dopiero kurs zaczynała. Wiesz jak się załamałam??? Wróciłam do domu i ryczałam jak bóbr. Mąż najpierw sie śmiał, ale potem załamał sie razem ze mną, bo w taka panike wpadłam, że powiedziałam że nie jadę na egzamin!!
Ale w końcu "dał mi kopa" i pojechałam. Egzamin miałam bardzo wczesnie rano. Słońce tak świeciło, że nie widziałam jakie światło świeci zielone czy czerwone. Ale dałam radę, za pierwszym razem. I ty tez dasz.
A teraz jeżdżę tylko dużymi samochodami, bo do małych nie mam talentu heheh.

Wdech wydech wdech wydech Ja będę ćwiczyć na Yaris'ce - i jak się uda to takie autko będę później mieć - ale na razie przede mną 30h walki o przetrwanie na drodze
Neska 13:57, 08 sie 2012

Mnie też zmusiło życie do starania się o prawko. Miałam przemiłego pana egzaminatora. Dzięki niemu pojechałam bezstresowo i zdałam za pierwszym razem. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez prawka. Sebciu Ty sprytny jesteś dasz radę.
Sebek 13:59, 08 sie 2012

Evchen napisał(a)

Sebek, no coś Ty.. ogród zrobiłeś, a jazd się boisz?... to ja mam odwrotnie

Zajrzyj do mnie proszę i zerknij na bukszpana.. cięłam i coś mi się zdaje, że zachorował...

Ogród zrobić w porównaniu do prawa jazdy to pestka - wystarczy kupić rośliny i posadzić, a tu trzeba wielu innych umiejętności

Hehe.. znasz takie powiedzenie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia?
Kupić i posadzi? .. a tam wystarczy tylko naciskać pedały i kierować kółkiem

No a biegi, obserwacja znaków, sygnalizacji, przechodniów, aut jadących na drugim pasie? I znów mi gorzej
kubi2000 14:00, 08 sie 2012

Sebek napisał(a)

Wdech wydech wdech wydech Ja będę ćwiczyć na Yaris'ce - i jak się uda to takie autko będę później mieć - ale na razie przede mną 30h walki o przetrwanie na drodze

Jariską fajnie sie jeździ, też nią jeździłam. Ale wolałam ta najnowszą, nie chce palnąć gafy ale chyba 6-ciobiegową.
Nie pękaj, fajnie bedzie. A wyobrax sobie że ja na pierwszej jeździe nie wiedziałam, gdzie jest sprzęgło a gdzie gaz!! Ha ha ha
Evchen 14:02, 08 sie 2012

taaa... no a spamiętanie jaki gatunek do jakiej ziemi? jak wysoko rośnie i kiedy kwitnie?.. jak i czym psiukać kiedy chorują..?... teraz mi jest gorzej..

Zamienimy się???