Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

AgataBC 11:31, 08 lut 2013

Sebek napisał(a)

Sebku jeśli będziesz mieć chwilę to zapraszam do pomocy w projekcie. Potrzebuję świeżego spojrzenia na ogród naturalny w lesie. Może coś Ci się nasunie. Pozdrawiam

Dzisiaj nie dam rady, bo całkiem nie wyrabiam, ale jutro wieczorem zajrzę - o ile nie zapomnę...a to może się zdarzyć

spoojnie, nie ma pośpiechu, co jakiś czas będę się przypominać,
w moich okolicach śniegu niewiele, mrozi trochę, ale ptaki zaczynają głośniej krzyczeć i wiosną już pachnie ; )
Sebek 18:43, 08 lut 2013

Zeta napisał(a)
Seba chyba śniegu masz co niemiara podobno was zasypało??

Nom Dwa dni i zaspy na podjeździe na metr wysokości - z dwóch stron oczywiście
Madzenka 18:56, 08 lut 2013

Ojej a au mnie nie ma już śniegu...
Sebek 19:09, 08 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ojej a au mnie nie ma już śniegu...

Spakować w kopertę ???? Chyba, że wolisz odbiór osobisty

Aha - kffiatki do moich coubi sadzę....Sadzę, bo mi cały czas mój owczarek przeszkadza....No i ziemia w workach się odmraża.....Jest inaczej niż miało być - są skrzydłkokfffiaty i bluszcze - miały być same skrzydłokfffiaty, ale kosztowały by mnie 240 złotych.........A tak mam 3 bluszcze za 24 złote, a te drugie podzieliłem z tych co miałem - no i wszyscy szczęśliwi
Kasiek 20:36, 08 lut 2013

Z rewanzem
AgataBC 22:30, 08 lut 2013

Dzięki że tak szybko odpisałeś ; ) pozdrawiam.
Sebek 20:28, 09 lut 2013

Dzisiaj w środku nocy o 6 rano wybrałem się z moim kręgosłupem do Zakopanego....a raczej Kościeliska....Kwestię kręgosłupa chyba wolę pominąć - posyłam Wam widoki Za tydzień znów muszę jechać...Pewnie będzie całkiem inaczej Lub nie

Sebek 20:30, 09 lut 2013

A dla zobarzowania ile jest tam śniegu.....tam kiedyś był płot...

A tutaj zwróćcie uwagę na auto w tle - zaspy na ponad dwa metry

Sebek 20:34, 09 lut 2013

A tak wyglądają obsadzone coubi Jedno tylko mnie zastanawia....Jak do trzech 30-litrowych donic weszło mi 220 litrów ziemi??? Ale chyba liczą pojemność wkładu nawadniającego, a nie donicy

Mala_Mi 20:37, 09 lut 2013

Sebek napisał(a)
Będzie suprajz Panie, panowie, chłopcy, dziewczęta i inne stworzenia na tej planecie żyjące - ogłaszam wszem i wobec, że szuuuuuusowałem !!!!!!!!!!!!!!. Zapisałem się na godzinkę nauki z instruktorem - no i godzinka wystarczyła, żebym załapał! I tylko 3 razy leżałem na ziemi! Lubieżnie nieskromnie powiem, że bardzo mi się to spodobało - i jeszcze potem sam pojeździłem 1,5 godziny Jutro też jeszcze pojeżdżę godzinkę z instruktorem, a potem znowu sam Mam nadzieję, że do jutra nie zapomnę tych fffffszystkich technik akrobacji I chyba szuuuusowanie to będzie moje nowe zimowe hobby - potoffałem ten wiatr we włosach i swobodę poruszania się

Dla tego wpisu warto było cofaj, ciofaj, ciofaj robić..... a nie mówiłam............ a nie zapraszałam.... zaoszczędziłbyś na instruktorze
Każdy ogrodnik powinien jeździć na nartach, wtedy zima nie jest taka straszna I nie jest taka długa
Gratuluje i cieszę sie... a foty zimy niesamowite..... jak ja kocham taką zimę (ale chętnie ją bym zamieniłą na lat... ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma)