Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Matka 23:01, 11 wrz 2013

Sebciu, tylko pamiętaj nie ściągaj!!!
Borbetka 07:55, 12 wrz 2013

Ściągi są dla ludzi . Już niedługo będziesz miał tysiala Sebek.
Igor 08:00, 12 wrz 2013

apropo tej żurawki na 19 stronie to na pewno nie te co podałeś, pewnie młoda Melting Fire
Mala_Mi 08:24, 12 wrz 2013

Sebek napisał(a)
Kwitną wrzośce Golden Starlet

To zawiązane pąki na wiosnę.. teraz wrzośce nie kwitną, tylko zawiązują pąki Tak przynajmniej obserwuję od lat na swoich
grazyna 08:33, 12 wrz 2013

Jakie Ty umiesz zdjęcia robić ! Powalające, cudownie oszałamiające

A ja zapytam o zwykłe kosmosy, widzę je w wielu ogrodach gdy jadę do pracy w Krakowie, ale nie wiem, czy one są z nasionek ? Dosiewane wiosną ?
Jak Ty z nimi postępujesz ?

No i trzymam kciuki
malgorzata_s... 09:34, 12 wrz 2013

Już są wrzośce kwitnące latem Widziałam w szkółce. Zapytałam nawet co zrobili że kwitną. Mają właśnie takie limonkowe kwiatostany.
Joaska 11:21, 12 wrz 2013

Sebek napisał(a)
A na koniec hortensje Silver Dollar Teraz to one grają główną rolę w ogrodzie

....

A tu już w słoneczku

Piękne są te Silver Dollar, w Kielach jednak nie spotkałam.... chyba zaryzykuje w necie jedną sadzonke i zobaczę co dostanę ...
Pozdrawiam
atena35 13:46, 12 wrz 2013

Sebek napisał(a)

I tyle

To one (Silver Dolar) są wysokie????
Juzia 14:06, 12 wrz 2013

To Pinky Winky poszły w odstawkę....
Sebek 17:45, 12 wrz 2013

Myślałem, że będzie trudniejszy ten sprawdzian....Także nie ma źle....Dop musi być

Igor - tych żurawek jest tyle, że 20 innych pasuje na to miejsce Ale przynajmniej wiemy jak się nazywają

Ania - pąki czy nie i tak nie mam na tyle czasu by je oglądnąć Ale chyba w przyszłym roku je przytnę, bo takie nieforemne są.....

Grażynko - na początku trzeba wysiać, a potem same się wysiewają - u mnie rosnące kilkanaście sadzonek na bylinówce to samosiejki - potffory z nich urosły Wystarczy je wysiać w maju i w lipcu już kwitną - do mrozów

Małgosiu - czego to nie spotka się w sklepach - u nas chryzantemy od maja sprzedają, a wrzosy w czerwcu widziałem

Joasiu - polecam te hortki....W zeszłym roku nie pokładały się p deszczu (a było go trochę), a w tym to robią - oczywiście bez wiązania. Jednak na wiosnę ściąłem tylko kwiatostany, w przyszłym je przytnę mocniej i powinny być sztywniejsze.

Tosiu - u mnie mają gdzieś koło metra i tyle samo szerokości, ale będę je chyba prowadzić ciut wyżej. Jak się tnie to nie są wysokie

Justyna - a mnie kuszą właśnie Pinki Na rabatę co będę robić w przyszłym roku Bo chcę właśnie coś o mocnym kolorze