Witaj Aniu!
Zwiedziłam Twój wątek od początku, nie chciałam aby umknęlo mi choć jedno zdjęcie, bo byłaby to niepowetowana strata. Robisz przepiękne ujęcia, M powinien być dumny i na pewno jest
Pięknie odnowiliście dom, metamorfoza budynku i jego otoczenia jak z Wielkich Projektów realizowanych przez BBC

Idealnie dobraliście kolory kostki, podjazdy, nawet kolor żwiru...a Twoje ogrodowe dodatki, mebelki, donice i biżuteria ogrodowa dopełnia bajecznej całości.
No i te wszechobecne kule, Twój znak rozpoznawczy, podobnie jak limonkowe surfinie, hortensje i inne rosliny dobrane w tej tonacji kolorów, przełamane zielenią topiarów....cóż za szyk, elegancja i porządek...efekt całości zachwycający!
Podoba mi się wszystko, nawet hakuro za którymi nie przepadam u siebie, w Twoim ogrodzie prezentują się zjawiskowo. Ale co tu dużo mówić, nawet kałuża u Ciebie wygląda jak nie z tego świata
Atmosfera ogrodu wiernie oddana na magicznych zdjęciach, a całość piękna jak uśmiech uroczej właścicielki. Będę zaglądać i podziwiać.
Ciekawa jestem nowej rabaty, która powstaje na tle zielonej ściany z klonami, nigrą i Serbami. Jakie krzewy tam planujesz? Czyżby kolejne Limelight, które wpadły Twojemu M w oko? Taki szpaler wygladalby cudnie....pozdrawiam serdecznie!
Kasia