Aga, tak sobie myślę o twoim zasłonięciu się od sąsiada. Nie jestem pewna, czy wiśnie spełnią swoją rolę - te okna naprzeciwko są dość wysoko. Na podwyższoną rabatę chyba nie masz miejsca...
Wiśnia zasłoni mi okno w kuchni, co by mi nie zaglądał z piętra
A budynek chyba zasłonię innym drzewem - myślę o ambrowcu ale jeszcze nie jestem pewna
Aga, obejrzałam całą metamorfozę Twojego ogrodu i jestem pod ogromnym wrażeniem dynamiki Twoich prac !!! teraz jest pięknie Okolice Kampinosu są urocze, to fakt
Witam cię Dorka w moim ogrodzie, jeszcze sporo pracy przede mną ale już widać pierwsze efekty więc cieszę się podwójnie A przede wszystkim mam już pomysły na zmiany, więc jest dobrze
lecę do Ciebie z rewizytą
Dziewczyny. O jakich zdjęciach ambrowca i jakiego Roberta piszecie? Jakaś relacja ze spotkania? Piękne te ambrowce. Chętnie popatrzę, bo na wątku o ambrowcach nie ma chyba zdjęć żadnego Roberta....
Dzięki Gosia, teraz myślę nad drugą częścią frontu, marzy mi się taki z bonzai cisowym jak w realizacjach Danusi w nowoczesnym, ale mam o wiele mniejszy budżet
Dziewczyny. O jakich zdjęciach ambrowca i jakiego Roberta piszecie? Jakaś relacja ze spotkania? Piękne te ambrowce. Chętnie popatrzę, bo na wątku o ambrowcach nie ma chyba zdjęć żadnego Roberta....