Witam!
Dziś w końcu pada, dobrze i dla roślin i dla mnie, bo z dzieciakami nie wyjdę na dwór i mam chwilę na uzupełnienie szkolnych dokumentów i zerknięcie na ogrodowisko
Zuza, ja uwielbiam pracę z dziećmi i praca przy komputerze w biurze by mnie zabiła, nawet ogród by mi nie pomógł. Jak pracowałaś w szkole, to wiesz ze są momenty że się płakać chce, że jest dużo minusów, ale staram się zawsze patrzeć na te dobre strony
Bożenko, brązowa koleżankę też dokupiłam, sadzonki dużo mniejsze niz te od Szmitów, ale ładne, zaraz zerknę u Ciebie.
Aniu, nie zdążyliśmy przykleić do mapy wszystkich rzeczy, jak zdążysz to do piątku podeślij imbir, bo będziemy kończyć lekcję
Anieszka, jak szukałam inf. o ambrowcu znalazłam coś o wersji karłowej, ale się nie wgłębiałam w temat i będę musiała w wolnej chwili przeczytać, bo może ta niższa wersja wejdzie do mojego ogrodu, a nie do rodziców
Wczoraj przeszyły cebulki, w 95% już są wsadzone, wiosną powinno być biało, różowo i czerwono, bo w takich kolorach tulipany i inne takie
Słoneczniki ozdobne u moich rodziców powalają wzrostem
Pozdrawiam