No................. nie jest łatwo Beatko, już w tym wieku głowa nie ta sama ale cóż, zawsze czegoś nowego i ciekawego człowiek się nauczy a Ty przygotowujesz się już do sezonu zimowgo ?
Milenko nawet nie wiesz jak się cieszę że zajrzałaś to prawda, że gości mam bardzo miłych nawet sąsiadka się znalazła u nas dziś pochmurno, ale bez deszczu (przynajmniej jeszcze) buziolki i uściski dla Ciebie Milenko
nie jest pewnie tak źle jak piszesz, to taka kokieteria z Twojej strony jestem pewna że dajesz sobie świetnie radę masz rację, warto się uczyć w każdym wieku, wiadomo , że im człowiek starszy to i obowiązków ma więcej i czasu mniej, ale fajnie że próbujesz
czekam na jakieś przymrozki, bo na razie na plusie, więc nie ma co okrywać, Szefowa pisała że lepiej okryć później niż za wcześnie, żeby rośliny się hartowały, ja jej ufam bezgranicznie