Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 22:51, 08 lis 2012

Magda70 napisał(a)
hehehe...zdjęcie morsów sprzed roku niestety...gdzieś tam biega między nimi mój M

A pływają co tydzień w niedziele ok 12-13 stej.

Więc na spacerek przedobiedni można skoczyc

no co Ty!? on mors? podziwiam to pewnie zdrów jak ryba?(mors)

mówisz w niedzielę ok 12-13, hmm wpadnę popatrzeć
ewa004 23:03, 08 lis 2012

Ja tez długo obserwowałam to forum zanim odważyłam się założyć wątek ,zaraz po pierwszych wpisach przeraziłam się że nie dam rady ale nie bałam się ze zabraknie mi siły czy zapału tylko wiesz czego ? KASY

Teraz się z tego śmieje chociaż wkurzałam się jak radzili kup cisa na pniu a ja jak zobaczyłam ile on kosztuje to mi się płakać chciało
Jak porównywałam mój domek Który ciągle jest w remoncie do tych pięknych posesji to myślałam co ja tu robię ?
Ale szybko się okazało ze nikt tu na to nie patrzy ,wszyscy traktują się na równi chociaż jedni mają cisy na pniu a inni tuje
betysia 08:32, 09 lis 2012

Witaj Beatko i ...dziewczynki....

tak Was podczytuje i buzia sama sie usmiecha....macie racje, tutaj nie wazny jest dom, zasobnosc portfela ( chociaz jak zapragnelam bukszpanowych kul, szybko stanelam na nogi gdy zobaczylam ceny)...ale ...no wlasnie...jedni kupuja piekne stozki...a inni... maluszki ( jak i ja )...i beda czekac az szkraby podrosna....ale i wtym chyba wieksza radosc gdy bedziemy podgladac zdjecia sprzed roku, dwoch...pieciu lat....to dopiero bedzie dusza rosla jak ogrod sie zmienia!!!!

Beatko...slonko przesylam, jak zawsze i duzooooo slodkich buziaczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudownego poczatku weekendu zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popcorn 08:53, 09 lis 2012

Beta miłego weekendu!
Wiem o którym forum piszesz Mam szare ściany i białe meble - częściowo przynajmniej
mój wątek już w archiwum...
pozdrawiam!
bea_ta 10:01, 09 lis 2012

Lubię Was poczytać,cieszę się że dziś już piątek i weekend się zbliża.
Życzę miłego...
Pozdrawiam
ewa004 10:18, 09 lis 2012

Ja też wszystkim życzę miłego dnia
ewa004 10:21, 09 lis 2012

popcarol napisał(a)
Beta miłego weekendu!
Wiem o którym forum piszesz Mam szare ściany i białe meble - częściowo przynajmniej
mój wątek już w archiwum...
pozdrawiam!

Ciekawe czy to samo forum mamy na myśli

Sory Beatko że u ciebie ta dyskusja mieszkaniowa
beta 13:55, 09 lis 2012

ewa004 napisał(a)
Ja tez długo obserwowałam to forum zanim odważyłam się założyć wątek ,zaraz po pierwszych wpisach przeraziłam się że nie dam rady ale nie bałam się ze zabraknie mi siły czy zapału tylko wiesz czego ? KASY

Teraz się z tego śmieje chociaż wkurzałam się jak radzili kup cisa na pniu a ja jak zobaczyłam ile on kosztuje to mi się płakać chciało
Jak porównywałam mój domek Który ciągle jest w remoncie do tych pięknych posesji to myślałam co ja tu robię ?
Ale szybko się okazało ze nikt tu na to nie patrzy ,wszyscy traktują się na równi chociaż jedni mają cisy na pniu a inni tuje

Ewuniu mnie też ceny roślin z nóg zwalają niekiedy, ale wiadomo, nie wszystko od razu, choć nie powiem, że by się nie chciało

jak sobie pomyślę o mojej pierwszej rabacie pod domem....to śmiać mi się chce i zła jestem na siebie....tak bardzo chciałam ją mieć...wydałam kupę pieniędzy na żurawki, które przecież mogłam podzielić, zresztą później to zrobiłam, to samo było z rozplenicą...ach szkoda gadać

ale teraz jestem trochę mądrzejsza i dzielę wszystko co popadnie, nie odważyłam się tylko podzielić lawendy, choć wiem że niektóre z nas dzieliły, pozdrawiam Cię Justynko

a wiadomo cisa nic nie zastąpi cis to cis

ale nie Ty jedna przeraziłaś się na widok jego ceny

mój domek też jeszcze nie skończony, brakuje żyrandoli, karniszy i można by jeszcze wymieniać ale na wszystko przychodzi czas

pozdrawiam Cię gorąco Ewuniu

aaa zapomniałam jeszcze dodać, że nie brakuje też dobrych Duszyczek na forum, które dzielą się roślinkami ze swoich ogrodów
beta 14:02, 09 lis 2012

betysia napisał(a)
Witaj Beatko i ...dziewczynki....

tak Was podczytuje i buzia sama sie usmiecha....macie racje, tutaj nie wazny jest dom, zasobnosc portfela ( chociaz jak zapragnelam bukszpanowych kul, szybko stanelam na nogi gdy zobaczylam ceny)...ale ...no wlasnie...jedni kupuja piekne stozki...a inni... maluszki ( jak i ja )...i beda czekac az szkraby podrosna....ale i wtym chyba wieksza radosc gdy bedziemy podgladac zdjecia sprzed roku, dwoch...pieciu lat....to dopiero bedzie dusza rosla jak ogrod sie zmienia!!!!

Beatko...slonko przesylam, jak zawsze i duzooooo slodkich buziaczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudownego poczatku weekendu zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miło Cię widzieć Betysiu Kochana

człowiek to taki niecierpliwy niekiedy jest, zupełnie nie potrzebnie, ale ponoć i tego się można nauczyć-cierpliwości, ktoś nawet na tym forum pisał że cierpliwość to cecha ogrodnika

masz rację, że jak się potem robi zestawienia sprzed sezonu czy dwóch to aż serce rośnie na widok zmian natura nie próżnuje i tego się trzymajmy

uściski Kochana
monitka 14:06, 09 lis 2012

Dziewczyny znam to forum o którym piszecie z jego początków kiedy było przyjazne i kameralne jak to Teraz ma tyle użytkowników że pewnie ciężko nad nim zapanować. Teraz jestem tu ale tamto forum też mnie urzekło i mam do niego sentyment. Tyle akcji dobroczynnych się tam odbywało z inicjatywy uczestników i redakcji, wielu osobom darowano bezinteresowną pomoc w trudnych chwilach np. choroby czy zdarzeń losowych. Forum tworzą ludzie a ci są różni To tak tylko mój głos dla równowagi

A co do szkoły to jakoś specjalnie nie bzikuję. Korepetycje z fizyki zafundowałam córce i jak się okazało ona wsystko umie...tylko przez roztrzepanie robi babole. Co do testów to nie traktuję ich jako wyroczni...no ale są...i presja szkoły jest czy nam się to podoba czy nie... Ja i tak jestem zdania że to życie i praca weryfikuje naszą wiedzę.

No ale się rozpisałam...pozdrawiam Was kobitki