Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 21:02, 10 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Mam to samo..wpadam po pracy do domu..szybko jakiś obiad i myk do ogrodu w poszukiwaniu chwastów
Sekator w garści, kubełek na chwasty w drugiej i odpoczywam....jestem wtedy w swoim żywiole

to już choroba, ale na nią akurat mogę być cały czas zapadać...sekator pod ręką też zawsze mam...a teraz taki fajny pojemnik ogrodowy dostałam, w lidlu były, może widziałaś?..pozdrawiam i buziaki slę

MilenaP napisał(a)
Betka wyjeżdżasz - super, ależ Ci zazdroszczę Praga jest taka piękna!!! Czytałam coś o przygnębieniu.Powiem Ci, że dziś urobiłam się w ogrodzie jak dziki osioł, ale poziom endorfin tak mi skoczył, że hej! Miałam 13 stopni i piękne, ciepłe słonko. Później pokropił deszczyk, ale nie pokrzyżował mi planów. Było fan-tas-tycz-nie!!!!! Pozdrawiam Cię wiosennie i podziwiam Twoje skrzynki z folią

Hej Milenko...też się ciesze na ten wyjazd,choć z drugiej strony tyle bym mogła zrobić w ogródku...ale już zaplanowałam, co się da zasieję przed wyjazdem, a zielenię wysadzę po przyjeździe...nieźle to sobie wymysliłam...ja narazie uziemiona....Amelia chora i siedzimy w domu...więc na ogródek tylko z okna mogę popatrzeć...w domu już fioła dostaję....dobrze, że jutro M w domu, to może na chwilkę wyskoczę...i dzięki w imieniu skrzynek...ja chyba już faktycznie gooopieję
buziaki Kochana
nieszka 21:03, 10 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Mam to samo..wpadam po pracy do domu..szybko jakiś obiad i myk do ogrodu w poszukiwaniu chwastów
Sekator w garści, kubełek na chwasty w drugiej i odpoczywam....jestem wtedy w swoim żywiole

Jakbym o sobie czytała
nieszka 21:07, 10 kwi 2013

beta napisał(a)

hej Aguś...na szopce planuję powiesić lustro oprawione w starą podrasowaną drewnianą okiennicę (jeśli wszystko pójdzie z godnie z planem)...ale nie tyle przód tej szopki mnie martwi co ten bok przy domku...być może faktycznie wsadzę tam jakąś załonę"....rozważam również przeniesienie tego domku na drugą stronę, pod warzywnik.....bardzo spodobał mi się ten pomysł u Lubczyka...zresztą Twój pomysł

Przeniesienie rozważasz??
A podzieliłaś się już tym pomysłem z M.???
beta 21:10, 10 kwi 2013

nieszka napisał(a)

Przeniesienie rozważasz??
A podzieliłaś się już tym pomysłem z M.???

ciutkę go wtajemniczyłam...o dziwo nie powiedział NIE...ale zachwycony też nie był

ale wiesz jak to jest Aguś-plany, planami, a do realizacji czasami dłuuuuuga droga
aneta230972 21:17, 10 kwi 2013

Betka plany ogrodowe i wypadowe (Praga) rewelacja.
Masz rację przed sezonem akumulatory naładować trzeba .
beta 21:22, 10 kwi 2013

aneta230972 napisał(a)
Betka plany ogrodowe i wypadowe (Praga) rewelacja.
Masz rację przed sezonem akumulatory naładować trzeba .

witaj Anetko...właśnie tez tak do tego podchodzę...choć nie wiem czy z Dzieciem to wypoczynek, ale zawsze jakaś odmiana...pozdrawiam
Magda70 21:25, 10 kwi 2013

A jedziesz tylko z jednym dzieciem???
beta 21:30, 10 kwi 2013

Magda70 napisał(a)
A jedziesz tylko z jednym dzieciem???

nommm....z młodszym....starsza do szkoły, z babcią zostaje...zresztą to jej świadomy wybór był.....bo w planach było żeby jechałą z nami...wiesz, Ona w lipcu 17 lat skończy...
aneta230972 21:35, 10 kwi 2013

COOOOOOOOOOOOOOOOO? siedemnaście lat? Matko ja naprawdę póżno zaczełam.
Ale jedno jest pewne młodą babcią nigdy nie będę .
beta 21:36, 10 kwi 2013

aneta230972 napisał(a)