Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 22:11, 09 kwi 2013

a generalnie ciężko mi się skupić jedynie na ogrodzie...dziś np. był fachowiec który ma nam nową bramę i furtkę montować...nie mogę się już doczekać...w końcu jak człowiek będę mogła wchodzić -furtką, a nie bramą

poza tym przygotowujemy się do wyjazdu...wypad kilkudniowy sobie robimy do Pragi....zrobiłam już mały rekonesans jeżeli chodzi o ogrody...i nie popuszczę...przynajmniej do dwóch muszę zajść...fajnie się składa, bo właściwie w każdym jest plac zabaw...jupiiii....
beta 22:20, 09 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Wpadam, podglądam i całuję

odwzajemniam...odwzajemniam...zakupów zazdraszczam...pozytywnie oczywiście...ale ciesze się ze humorek dopisuje
AniaK 07:39, 10 kwi 2013

Ja też nigdy bym nie uwierzyła, gdyby mi ktoś wcześniej powiedział, że będę lubiła prace w ogrodzie. Nie dziwię się, że nie możesz się skupić furtka, wyjazd. Miłego zwiedzania i oczywiście czekam na zdjęcia ogrodów
martaibartek 10:16, 10 kwi 2013

Beta zazdroszczę Pragi!!! miłego wyjazdu i czekamy na zdjęcia!
beta 10:33, 10 kwi 2013

AniaK napisał(a)
Ja też nigdy bym nie uwierzyła, gdyby mi ktoś wcześniej powiedział, że będę lubiła prace w ogrodzie. Nie dziwię się, że nie możesz się skupić furtka, wyjazd. Miłego zwiedzania i oczywiście czekam na zdjęcia ogrodów

hej Aniu

poranny ptaszek z Ciebie...to prawda, dużo się dzieje...wyjeżdżamy pod koniec kwietnia (pod warunkiem, że nic nie pokrzyżuje planów)...jestem dobrej mysli...jeżeli dotrę do ogrodów to zdjęcia oczywiście będą...
!nie zapomnieć-wyczyścić karty pamięci i wziąć ładowarki do aparatu

martaibartek napisał(a)
Beta zazdroszczę Pragi!!! miłego wyjazdu i czekamy na zdjęcia!

Cześć Marta...mam brata w Pradze...ale nie jeździmy zbyt często...ostatno byliśmy 4 lata temu....a że zostałam po raz trzeci ciocią, to jadę przywitać nowego obywatela...zdjęcia jak się uda będą oczywiście...i dziękuję
jotka 10:38, 10 kwi 2013

beta napisał(a)

dobra, dobra, już nie krzycz... już nie wypisuję...a taker w rękach się liczy?

A co robisz z tym takerem, bo nie doczytałam? (musiałam zerknąć co to takiego ten taker, ale już mundra jestem)

Praga, furtka i I jedno i drugie wymaga pochwalenia się koleżankom i kolegom
Uśmiechy troszkę skubnęłam, bo już dawno u Ciebie nie byłam
beta 10:44, 10 kwi 2013

jotka napisał(a)

A co robisz z tym takerem, bo nie doczytałam? (musiałam zerknąć co to takiego ten taker, ale już mundra jestem)

Praga, furtka i I jedno i drugie wymaga pochwalenia się koleżankom i kolegom
Uśmiechy troszkę skubnęłam, bo już dawno u Ciebie nie byłam

witaj Jolu...ja też u Ciebie dawno nie zaglądałam...miło Cię widzieć...ten bukiet na awatarku powalający

takerem folię do skrzyń przytwierdzałam...jak wszystko dobrze pójdzie to się pochwalę

pozdrawiam i uśmiech śle
beta 16:03, 10 kwi 2013

żeby było że jestem gołosłowna

pozdrawiam
Magda70 16:07, 10 kwi 2013

beta napisał(a)

taaaa....ogród ma w sobie jakąś uzdrawiającą moc...nigdy wcześniej nie sądziłam, że plewienie może uspokajać i dawać przyjemność...i że wybiorę taplanie się w ziemi zamiast słodkiego nic nie robienia...czasem mam doły, ale któż ich nie ma?

Mam to samo..wpadam po pracy do domu..szybko jakiś obiad i myk do ogrodu w poszukiwaniu chwastów
Sekator w garści, kubełek na chwasty w drugiej i odpoczywam....jestem wtedy w swoim żywiole
MilenaP 20:38, 10 kwi 2013

Betka wyjeżdżasz - super, ależ Ci zazdroszczę Praga jest taka piękna!!! Czytałam coś o przygnębieniu.Powiem Ci, że dziś urobiłam się w ogrodzie jak dziki osioł, ale poziom endorfin tak mi skoczył, że hej! Miałam 13 stopni i piękne, ciepłe słonko. Później pokropił deszczyk, ale nie pokrzyżował mi planów. Było fan-tas-tycz-nie!!!!! Pozdrawiam Cię wiosennie i podziwiam Twoje skrzynki z folią