No tak, to jest taki wiek, że już za bardzo jeździć nie chce...wiem to po synku moim
A corcia ma 15...to jeszcze chętnie jedzie...w miarę bo też zależy gdzie hhihih
a ile syn ma lat?...kiedys pisałaś...chodzi mi po głowie 20, ale pewna nie jestem
u mojego brata jest 3-latek i noworodek, więc towarzystwo nie koniecznie dla niej...Pragę widziała trzy razy, więc nie chce jej się jechać...trochę nad tym ubolewam, ale w sierpniu coś zaplanuję dla całej naszej czwórki
Beatko o jajkach faszerowanych pieczarkami to mi nawet nie mow, robiłam takie na święta i to był koszmar...... jajek chyba nie umiem gotować takie jakieś dziurawe były upaćkoliłam się cała i te jajka .... narobiłam się cały talerz a zjedzone zostały tylk 2~!!!!!!!!!!!!!!!!!! reszta poszła na kompost.....
JNA AKA FASZEROWANE - MÓWIĘ NIE
Joasiu...trudno się mówi....u mnie jaja w tym roku też powodzenia nie miały...ciężko utrafić w gusta kulinarne domowników....niby wiem co lubią, ale nieraz mnie zaskakują
jedziemy samochodem przez Niemcy...poprzednim razem przez Polskę jechaliśmy....nie dość że błądziliśmy, ale to już w Czechach, to jeszcze woda w chłodnicy się zagotowała i zamiast na poranną kawę, to byliśmy na obiad...tym razem spróbujemy autostradą...brat poleca