Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Magda70 21:38, 10 kwi 2013

beta napisał(a)

nommm....z młodszym....starsza do szkoły, z babcią zostaje...zresztą to jej świadomy wybór był.....bo w planach było żeby jechałą z nami...wiesz, Ona w lipcu 17 lat skończy...

No tak, to jest taki wiek, że już za bardzo jeździć nie chce...wiem to po synku moim
A corcia ma 15...to jeszcze chętnie jedzie...w miarę bo też zależy gdzie hhihih
beta 21:43, 10 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

No tak, to jest taki wiek, że już za bardzo jeździć nie chce...wiem to po synku moim
A corcia ma 15...to jeszcze chętnie jedzie...w miarę bo też zależy gdzie hhihih

a ile syn ma lat?...kiedys pisałaś...chodzi mi po głowie 20, ale pewna nie jestem

u mojego brata jest 3-latek i noworodek, więc towarzystwo nie koniecznie dla niej...Pragę widziała trzy razy, więc nie chce jej się jechać...trochę nad tym ubolewam, ale w sierpniu coś zaplanuję dla całej naszej czwórki
Magda70 21:49, 10 kwi 2013

beta napisał(a)

a ile syn ma lat?...kiedys pisałaś...chodzi mi po głowie 20, ale pewna nie jestem

u mojego brata jest 3-latek i noworodek, więc towarzystwo nie koniecznie dla niej...Pragę widziała trzy razy, więc nie chce jej się jechać...trochę nad tym ubolewam, ale w sierpniu coś zaplanuję dla całej naszej czwórki

Dobrze Ci chodzi po głowie...
A co do towarzystwa...to się jej nie dziwię...i skoro juz była i to 3 razy...
Magda70 21:49, 10 kwi 2013

dubelek...
Joaska 10:43, 11 kwi 2013

beta napisał(a)

...Joasiu, jaki kulinarny talent?...tosz to zwykłe ciasteczka...najprostsze chyba na świecie...a z menu napewno coś wymyślisz...nieraz im prościej tym lepiej...a robiłąś może jajka faszerowane pieczarkami...bardzo proste i jak dla mnie bardzo pyszne

Beatko o jajkach faszerowanych pieczarkami to mi nawet nie mow, robiłam takie na święta i to był koszmar...... jajek chyba nie umiem gotować takie jakieś dziurawe były upaćkoliłam się cała i te jajka .... narobiłam się cały talerz a zjedzone zostały tylk 2~!!!!!!!!!!!!!!!!!! reszta poszła na kompost.....
JNA AKA FASZEROWANE - MÓWIĘ NIE
Joaska 10:45, 11 kwi 2013

beta napisał(a)
a generalnie ciężko mi się skupić jedynie na ogrodzie...dziś np. był fachowiec który ma nam nową bramę i furtkę montować...nie mogę się już doczekać...w końcu jak człowiek będę mogła wchodzić -furtką, a nie bramą

poza tym przygotowujemy się do wyjazdu...wypad kilkudniowy sobie robimy do Pragi....zrobiłam już mały rekonesans jeżeli chodzi o ogrody...i nie popuszczę...przynajmniej do dwóch muszę zajść...fajnie się składa, bo właściwie w każdym jest plac zabaw...jupiiii....

Beatko zaciekawiłaś mnie tym wyjazdem do Pragi!
Samochodem jedziecie????? Kurcze byłam tam jako mała dziewczynka... może czas ponownie się wybrać!
beta 11:03, 11 kwi 2013

Joaska napisał(a)

Beatko o jajkach faszerowanych pieczarkami to mi nawet nie mow, robiłam takie na święta i to był koszmar...... jajek chyba nie umiem gotować takie jakieś dziurawe były upaćkoliłam się cała i te jajka .... narobiłam się cały talerz a zjedzone zostały tylk 2~!!!!!!!!!!!!!!!!!! reszta poszła na kompost.....
JNA AKA FASZEROWANE - MÓWIĘ NIE

Joasiu...trudno się mówi....u mnie jaja w tym roku też powodzenia nie miały...ciężko utrafić w gusta kulinarne domowników....niby wiem co lubią, ale nieraz mnie zaskakują

Joaska napisał(a)

Beatko zaciekawiłaś mnie tym wyjazdem do Pragi!
Samochodem jedziecie????? Kurcze byłam tam jako mała dziewczynka... może czas ponownie się wybrać!

jedziemy samochodem przez Niemcy...poprzednim razem przez Polskę jechaliśmy....nie dość że błądziliśmy, ale to już w Czechach, to jeszcze woda w chłodnicy się zagotowała i zamiast na poranną kawę, to byliśmy na obiad...tym razem spróbujemy autostradą...brat poleca
nl_kinia 20:36, 11 kwi 2013

ach... a my się wybieramy już 4 rok i jakoś wybrać się do tej Pragi nie możemy
beta 20:59, 11 kwi 2013

nl_kinia napisał(a)
ach... a my się wybieramy już 4 rok i jakoś wybrać się do tej Pragi nie możemy

Cześć Kinga...u nas też ciężko było się wybrać....ja to raczej taki domator jestem...ale ciągłe siedzenie w domu to też raczej nie wskazane
Knia...pakuj rodzinkę i jedź
ewa004 22:09, 11 kwi 2013

Beatko jedz nie będziesz żałowali ,Praga cudowna jest