Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Marta7 11:57, 04 wrz 2013

Beatka piękne działeczki już pokazujesz,ciekawa jestem jak tam Twoja szopka,powojnik zapewne całą ją zawładnął i jest cała w białym obłoczku
Pozdrawiam
martaibartek 21:06, 04 wrz 2013

Beatka co to za śliczne trawki? a jeżówka boska! jaka to odmiana?
beta 21:15, 04 wrz 2013

martaibartek napisał(a)
Beatka co to za śliczne trawki? a jeżówka boska! jaka to odmiana?

ha...gdybym to ja wiedziała co to za jeżówka...ale nie wiem...wczoraj w szkółce byłam mądra bo przeczytałam i myslałam, że zapamiętam, a tu dooopa...a trawki to miskanty Gracillimusy
beta 21:19, 04 wrz 2013

Marta7 napisał(a)
Beatka piękne działeczki już pokazujesz,ciekawa jestem jak tam Twoja szopka,powojnik zapewne całą ją zawładnął i jest cała w białym obłoczku
Pozdrawiam

witaj Marta...cieszę się że widoczki Ci się podobają...summer snow rośnie na połowie szopki i faktycznie jeszcze dwa tyg temu był zasypany cały białym kwieciem...wogólę wzbudza on ogólny podziw u osób, które go widziały...ja jestem z niego bardzo zadowolona...na pozostałą część szopki palnuję bluszcz i na jego tle bylinówka...tak planuję, a czy bluszcz w tym miejscu się przyjmie to zobaczymy

pozdrawiam
beta 21:20, 04 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)
Beata jesień ot co Tak mnię się wydaje

tak myslałam Gosiaku...ale chciałam się upewnić...buziaki
beta 21:23, 04 wrz 2013

Rench napisał(a)
Dzięki za deszczyk,doleciał potrzebny był u mnie bardzo.
Odkąd byłam u Was nie padało. Ziemia jak skała,roslinki pousychały niektóre.Podlewanie nie pomagało.
Teraz zaczną zyć dopiero.
Piękne masz te hortki,mam nadzieję że moje za rok też bedą takie okazałe

kurcze, Reniu to faktycznie u Was susza...roslinek szkoda...mam nadzieję że odbiją...

z horti tez jest dumna...teraz choruję na Vanilki...po tym jak zobaczyłam je u Anety to musze je mieć

pozdrawiam
beta 21:27, 04 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
ML zrobiła swoje na rabacie ,świetnie wygląda .
Zreszta to moja ulubiona rabata .......na zakręcie więc musi być piękna

hej Ewuś...na tej rabacie na zakręcie mam Gracki, a pod szopką ML...ale to nie istotne, mam nadzieję że trawy się przyjmą i za rok podwoją swoją wielkość...poza tym jak zwykle miałam problem z odległościami...najwyżej za jakiś czas będe przesadzać lub dosadzać

teraz póki co jestem mocno zainspirowana rabatą, którą zobaczyłam z Zimozielonym i przepadłam
beta 21:31, 04 wrz 2013

AniaK napisał(a)
Ładne sadzonki gracków, a jeżówkę też bym zabrała do domu, śliczna jest. U mnie też hortki mają takie liście, sucho dość długo było, teraz deszcz i trochę zimniej, "jesień idzie, nie ma na to rady", ale na razie do połowy września temperatury letnie w dzień oczywiście i tego się trzymajmy
Pozdrawiam

witaj Aniu...mi tez się te miskany podobają...były jeszcze jedne, któe mi się bardzo podobały juz wcześniej, ale wiadomo wszystkiego mieć nie można...ale kto wie, kto wie...no i niestety chyba nieubłagalnie jesień idzie...ale ona tez potrafi być piękna

pozdrawiam Aniu
nieszka 22:32, 04 wrz 2013

Gęste sadzenie ma jedną zaletę. Za jakiś czas z tych za gęsto posadzonych roślin zrobisz sobie kolejną rabatkę
Rench 00:23, 05 wrz 2013

O ! nowy Avatarek