Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 20:33, 11 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Znów zmiana.. za stara jestem by tak szybko ogarniać nowe twarze..... pierwszy awatar i tak był najlepszy.. ten pierwszy, pierwszy

Aniu....no fiesz...zmiany czasem są wskazane...i obiecuję że jeśli będzie kolejna zmiana to na ten pierwszy, pierwszy

BaRa napisał(a)

Mój czerwony dach z szarościami i fioletem kwiatów nawet wygląda Więc nie ma strachu trzeba eksperymentować

nawet wygląda?

wygląda super...pozdrawiam

Marzena2007 napisał(a)
Beta zmienilaś avatarek i ja już się pogubiłam...

spokojnie Madżen...będę Ci przypominać, żę JA to JA

ewa004 napisał(a)
No to morze to już mi lepiej z Tobą pasuje ,chociaż brakuje mi Twojego uśmiechniętego dzióbka

...oj tam, oj tam...ja nie zawsze taka uchachana jak na awatarze...właściwie to prawie nigdy
Magda70 20:37, 11 mar 2014

Proszę jak niewiele potrzeba aby szopka wyglądała inaczej Super!
beta 20:40, 11 mar 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witam, przyszłam z rewiztą przyznam szczerze że cichaczem już bywałam u Ciebie, mnóstwo pracy włożyliście w ogród a efekt na prawdę super. Jak tam dylemat z podjazdem? sama planuję kostkę na podjeździe w tym roku mam nadzieję że się uda.
Jeśli pozwolisz zostanę napiję się kawki będę kibicować i się uczyć.

witam ...cieszę się że się ujawniłaś....pracy mnóstwo a będzie jeszcze więcej.....ale tak to już jest...mam tylko nadzieję że kiedyś będę mogła odsapnąć i cieszyć się w końcu swoim ogrodem...odnośnie podjazdu to jednak decydujemy się na szarości ....teraz cenowo się przymierzamy....i trzymam kciuki za Twój podjazd...a na kawkę zapraszam...a uczyć się to ja się mogę od Ciebie...pozdr

bociek napisał(a)
O tototototo, buziaka brakuje. W ogole mi sie nie podoba ta nowa moda na zmiany avatarkowe Siem gubiem

malkul napisał(a)
bociuś nie martw sie, mnie się też to nie podoba, i Siem gubiem też

makkasia napisał(a)
Ja też zagubiona to Ty ???

moje drogie to ja ...może trochę rozmyta, ale to JA...przywykniecie...do następnego razu
ewa004 20:41, 11 mar 2014

O własnie o to samo miałam pytać
Idę poczytać ,bo u mnie też chyba to dziadostwo jest
beta 20:44, 11 mar 2014

Tess napisał(a)
"Co z tą szopką zrobić" - pamiętasz:

No ładnie, ładnie.
Listewki jednakowej grubości, równo przedłużone, daszek obłożony.

Teresko...pamiętam...na tamten moment straszyła i to bardzo....
cieszę się że się podoba...nie jest może idealnie, bo między daszkami od początku była różnica w wysokości, ale staraliśmy się...tzn. eM się starał...teraz jak dojdą obsadzenia będzie gites
beta 20:46, 11 mar 2014

Magda70 napisał(a)
Proszę jak niewiele potrzeba aby szopka wyglądała inaczej Super!

mówisz "niewiele trzeba"...więc niech tak zostanie...bo od pomysłu do realizacji to dłuuuuuuuga droga była...buziaki
beta 20:47, 11 mar 2014

ewa004 napisał(a)
O własnie o to samo miałam pytać
Idę poczytać ,bo u mnie też chyba to dziadostwo jest

Ewuś to współczuję....u mnie w tamtym sezonie w kompostowniku siedziały....w trawie też były....właściwie to chyba wszędzie....musze poczytać czym teraz pryskać i czym potem
AlKa 20:47, 11 mar 2014

Bardzo, bardzo udana metamorfoza i juz "szopki" nie ma jest stylowa zabudowa
Tess 20:48, 11 mar 2014

Może i straszyła, ale ta jej uroda sprawiła, że celebrytką się stała
Własnego wątku się doczekała, w jego tytule występowała i główną bohaterką była

Skąd się wzieły szmaragdy po lewej? Były po prawej przecież?
beta 20:50, 11 mar 2014

AlKa napisał(a)
Bardzo, bardzo udana metamorfoza i juz "szopki" nie ma jest stylowa zabudowa

wielkie dzięki...ja jutro opowiem eMowi o tej stylowej zabudowie to z dumy chyba peknie