Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 08:03, 17 mar 2016

achimee napisał(a)
Beata z przyjemnością do Ciebie zajrzę od czasu do czasu... Jest tu tyle ciekawych ogrodów, że aby być na bieżąco człowiek musiałby non stop siedzieć w necie a kiedy czas na pracę we własnym? hehh. A Słupsk oczywiście znam, spędziłam tam trochę czasu, szkoła średnia, studia... no a teraz też nie mam do niego aż tak daleko... tak gdzieś chyba z 50 km
Pozdrawiam

to prawda...czasu brakuje żeby wszystkich odwiedzić...czasem wpadam ale nic nie pisze...
50 km to całkiem niedaleko...w pobliżu mamy tez Magdę z Niby nowoczesnego ...fajnie ,,,może kiedyś jakieś spotkanko skręcimy
pozdrawiam
Marlenaa 13:13, 17 mar 2016

beta napisał(a)

echhhhh....nie ukrywam, że jestem bardzo ciekawa tych Twoich metamorfoz...zwłaszcza zegar mnie zaintrygował...pokażesz coś?
to dobra wiadomość o tych pędzlach...bo jak popatrzyłam na ceny tych typowo do kredowych to mnie z leksza zmroziło

buziaki

Jak chcesz wyślij maila na priv, to prześlę kilka zdjęć z moich wypocin
beta 13:33, 17 mar 2016

Marlenaa napisał(a)

Jak chcesz wyślij maila na priv, to prześlę kilka zdjęć z moich wypocin

robi się
achimee 17:15, 17 mar 2016

beta napisał(a)
to prawda...czasu brakuje żeby wszystkich odwiedzić...czasem wpadam ale nic nie pisze...
50 km to całkiem niedaleko...w pobliżu mamy tez Magdę z Niby nowoczesnego ...fajnie ,,,może kiedyś jakieś spotkanko skręcimy
pozdrawiam

ja tu świeżynka jestem, ale jakby co, kiedyś w przyszłości to oczywiście daj znać, a nóż może wszystkim będzie pasowało i się uda coś skombinować w realu
martaibartek 22:12, 17 mar 2016

beta napisał(a)

cześć...no dałam sobie wycisk...dziś już dobrze, ale w niedzielę i poniedziałek miałam tak jak Ty

masz rację...tylko swój swego zrozumie ...moja Mama tez się dziwiła... jak Krystian w niedziele ognisko rozpalił ...ale nie dam się zaskoczyć wiośnie...chcę być gotowa ..hahahahahha

w kwestii zakupów domowych to wysłałam eMa do sklepu ale ponoć nie było i ogólnie nie mogłam się z nim dogadać...a że w poniedziałek byłam w kiepskiej kondycji psychicznej to nie naciskałam...ale nie ma to jak samemu sprawdzić
a kartonów nie widziałam..teraz to mi dałaś zagadkę
a jak prace nad ogrodzeniem?

Beatka żadna zagadka kartony z nawozami
Ogrodzenie przyjedzie dopiero jutro... wrrr opóźnienie mają :/
Niby się cieszę, że wreszcie zaczniemy, ale z drugiej strony ten bałagan po robocie mnie przeraża...

Buziaki zostawiam i słonecznego weekendu życzę
beta 15:16, 20 mar 2016

mam i ja

inag 15:35, 20 mar 2016

Pięknie wyszło
Widzisz, to nie takie trudne jak się wydaje
beta 15:47, 20 mar 2016

inag napisał(a)
Pięknie wyszło
Widzisz, to nie takie trudne jak się wydaje

jestem z siebie dumna jak paw...już je przystroiłam...teraz siedzę i się na nie gapię
jeszcze raz dzięki
leon60 16:05, 20 mar 2016

wcale Ci się nie dziwię, super wyszło !
nawigatorka 16:12, 20 mar 2016

Witaj w jajcarskim klubie