Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 10:28, 15 mar 2016

inag napisał(a)

No to przybij piątkę

martaibartek 16:22, 15 mar 2016

Beatka faktycznie nieźle dałaś
Mam nadzieję, że czujesz się dobrze, bo ja po takim weekendowym szaleństwie leżę i kwiczę.
Człowiek głupi dorwie się do roboty, a potem kaszel, katar i ręką ruszyć nie może...
Moja siostra mówi, że to dopiero marzec-jaka wiosna??? nie ogrodnik-ogrodnika nie zrozumie

A jakieś foty będą??? Kupiłaś świeczniki? Ja zamiast pastelowych cudów, zielone kartony z L...
ewa004 17:04, 15 mar 2016

No to wygląda na to że i mi jest głupio ...bo u mnie nic nie ruszone
Ale ja muszę mieć ciepełko do pracy w ogrodzie ,w taka pogodę nie mam pałera do pracy .
beta 10:36, 16 mar 2016

martaibartek napisał(a)
Beatka faktycznie nieźle dałaś
Mam nadzieję, że czujesz się dobrze, bo ja po takim weekendowym szaleństwie leżę i kwiczę.
Człowiek głupi dorwie się do roboty, a potem kaszel, katar i ręką ruszyć nie może...
Moja siostra mówi, że to dopiero marzec-jaka wiosna??? nie ogrodnik-ogrodnika nie zrozumie

A jakieś foty będą??? Kupiłaś świeczniki? Ja zamiast pastelowych cudów, zielone kartony z L...

cześć...no dałam sobie wycisk...dziś już dobrze, ale w niedzielę i poniedziałek miałam tak jak Ty

masz rację...tylko swój swego zrozumie ...moja Mama tez się dziwiła... jak Krystian w niedziele ognisko rozpalił ...ale nie dam się zaskoczyć wiośnie...chcę być gotowa ..hahahahahha

w kwestii zakupów domowych to wysłałam eMa do sklepu ale ponoć nie było i ogólnie nie mogłam się z nim dogadać...a że w poniedziałek byłam w kiepskiej kondycji psychicznej to nie naciskałam...ale nie ma to jak samemu sprawdzić
a kartonów nie widziałam..teraz to mi dałaś zagadkę
a jak prace nad ogrodzeniem?
beta 10:39, 16 mar 2016

ewa004 napisał(a)
No to wygląda na to że i mi jest głupio ...bo u mnie nic nie ruszone
Ale ja muszę mieć ciepełko do pracy w ogrodzie ,w taka pogodę nie mam pałera do pracy .

hahahaha...daj spokój...nadrobisz...mi do prac w ogrodzie to słońce w sumie niepotrzebne ...dla mnie nawet lepiej...bo tak to pewnie wolałbym w jego promieniach się powygrzewać....a robota nie zrobiona buziaki Ewuś
achimee 13:25, 16 mar 2016

Witaj wpadłam do Ciebie, nieco przejrzałam watek i widzę że bardzo ładnie zmieniasz ogród i sporo już zrobiłaś. Nie znalazłam dokładnie w której części pomorskiego mieszkasz, ale może nieświadomie jesteśmy sąsiadkami??? Pozdrawiam
beta 14:06, 16 mar 2016

Iva dziękuję za miłe odwiedziny
ja mieszkam w okolicach Słupska
po kryjomu już u Ciebie byłam na wątku...zwabił mnie tytuł wątku...jeśli pozwolisz będę zaglądać ...i oczywiście zapraszam w swoje skromne progi...pozdrawiam
achimee 14:30, 16 mar 2016

Beata z przyjemnością do Ciebie zajrzę od czasu do czasu... Jest tu tyle ciekawych ogrodów, że aby być na bieżąco człowiek musiałby non stop siedzieć w necie a kiedy czas na pracę we własnym? hehh. A Słupsk oczywiście znam, spędziłam tam trochę czasu, szkoła średnia, studia... no a teraz też nie mam do niego aż tak daleko... tak gdzieś chyba z 50 km
Pozdrawiam
Marlenaa 21:02, 16 mar 2016

beta napisał(a)

zatem powiedz mi Marlenko jakich pędzli używasz?...bo gdzieś czytałam, ze potrzeba jakiś specjalnych do farb kredowych?
w razie jakiś wątpliwości będę Cie męczyć...mogę?

Męczyć możesz ile chcesz Jeśli chodzi o pędzle to używam zwykłych, a tak na prawdę to wszystkiego co do malowania się nadaje W zależności jaki chcę uzyskać efekt, na jakiej strukturze mi zależy. Komodę i szafę malowałam wałkiem. Łóżko i wałkiem i pędzlem. Zegar ścienny tapowałam gąbeczką taką jak używa się do decoupage. Nie ma znaczenia czym się maluje ogranicza nas tylko wyobraźnia
beta 08:01, 17 mar 2016

Marlenaa napisał(a)

Męczyć możesz ile chcesz Jeśli chodzi o pędzle to używam zwykłych, a tak na prawdę to wszystkiego co do malowania się nadaje W zależności jaki chcę uzyskać efekt, na jakiej strukturze mi zależy. Komodę i szafę malowałam wałkiem. Łóżko i wałkiem i pędzlem. Zegar ścienny tapowałam gąbeczką taką jak używa się do decoupage. Nie ma znaczenia czym się maluje ogranicza nas tylko wyobraźnia

echhhhh....nie ukrywam, że jestem bardzo ciekawa tych Twoich metamorfoz...zwłaszcza zegar mnie zaintrygował...pokażesz coś?
to dobra wiadomość o tych pędzlach...bo jak popatrzyłam na ceny tych typowo do kredowych to mnie z leksza zmroziło

buziaki