Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 09:25, 14 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

a to nawet widac po godzinach twoich wpisów

hahaha

nawigatorka napisał(a)
ja chyba bardzo chciałam mieć po prostu swoja kuchnię, bo jest taka, że po 5 latach nic bym w niej nie zmieniła

to szczęściara z Ciebie...ja za późno zaczęłam się zastanawiać co mi się podoba a co nie

nawigatorka napisał(a)

fugi?

leon60 napisał(a)

gdybym miała taką też bym nic nie zmieniała

hahaha...prawda

inag napisał(a)

No widzisz? Teraz sama rozumiesz... A M się dziwi co ja chcę od tej sypialni

...z facetami tak już niestety jest ..dlatego trzeba robić swoje...a potem i tak przyzna Ci rację

martaibartek napisał(a)
Beatko co u ciebie?

w N znowu pastelowe szaleństwo...

cześć Marta...widziałam tę ofertę ...świeczki mi się podobają...chyba się skusze na te niebieskie....choć w zasadzie sama nie wiem....
całą sobotę i pół niedzieli spędziłam w ogrodzie na zmianę drapiąc trawę i robiąc porządki z rabatami....wszystko mnie boli...przygotowałam trzy skrzynie do siania....
a generalnie przygnębiona jestem...straszne są niektóre choroby i to, że atakują dzieci...normalnie odechciewa się wszystkiego...
Kuba 10:33, 14 mar 2016

też właśnie przerabiam co zepsułam kilka lat wcześniej przy wykańczaniu, ale wtedy sama byłam wykończona podpatruję więc DIY u Ciebie, bo efekty są zwykle zdumiewające myślę nad przemalowaniem dębowego łóżka, ale eM jeszcze o tym nie wie
beta 10:46, 14 mar 2016

Kuba napisał(a)
też właśnie przerabiam co zepsułam kilka lat wcześniej przy wykańczaniu, ale wtedy sama byłam wykończona podpatruję więc DIY u Ciebie, bo efekty są zwykle zdumiewające myślę nad przemalowaniem dębowego łóżka, ale eM jeszcze o tym nie wie

dziękuje pięknie za te słowa ...u mnie tez własnie na tej zasadzie, że "naprawiamy"
tez stałam przed dylematem czy przemalować moje łoże, ale stwierdziłam, że prostszym rozwiązaniem będzie pomalowanie dwóch stolików nocnych, a łózko zostawiła jako taki soliter ...
fajne są takie projekty...no i satysfakcja fajna....gorąco polecam
ewa004 16:33, 14 mar 2016

Ta juz za kuchnię się zabrała szalona
Ja mam lenia ...pokój córci muszę pomalować, ale mi się nie chce
beta 07:46, 15 mar 2016

ewa004 napisał(a)
Ta juz za kuchnię się zabrała szalona
Ja mam lenia ...pokój córci muszę pomalować, ale mi się nie chce

hahaha...jeszcze się nie zabrała....póki co swa energię w ogród pakuje....a Ty się nie leń tylko pomaluj córci ten pokój...nie bądź taka
Juzia 09:21, 15 mar 2016

A co już w ogrodzie działasz???
Wszystko jak leci?
beta 09:37, 15 mar 2016

Juzia napisał(a)
A co już w ogrodzie działasz???
Wszystko jak leci?

...najchętniej obrałabym ten sposób o którym piszesz, ale na cięcie miskantów moim zdaniem jeszcze za wcześnie....dlatego tylko skróciłam je trochę żeby tak nie śmieciły...poza tym poczyściłam i wyrównałam rabaty...poczyściłam tyje z brązowych igieł (najgorsze chyba zadanie w ogrodzie)...na niektórych rabatach wyrównałam kanty....w dalszym ciągu grabienie trawy...przycięłam trzcinniki....wyskubałam seslerię....podsypałam dolomitu pod perwoskie i ciemierniki (nie wiem czy to zgodne ze sztuką ogrodową, ale tak zrobiła)....przymierzamy się do delikatnego liftingu naszego stołu tarasowego...ale o tym na razie cicho sza....czekamy na wycenę jednego ważnego elementu...aha i przygotowałam trzy skrzynie do siewu, tzn. dołożyłam kompostu i podsypałam dolomit (i tu tez nie wiem czy dobrze, ale tak zrobiłam)...mówię jak na spowiedzi

i jeszcze hortki przycięłam...mam nadzieję, ze ładniejsze będą te kwiaty niż w tamtym sezonie

i to chyba wsioooo
siakowa 09:38, 15 mar 2016

hmmm... chyba mi zaczyna być głupio
beta 09:40, 15 mar 2016

siakowa napisał(a)
hmmm... chyba mi zaczyna być głupio

a czemu to?
siakowa 09:41, 15 mar 2016

bo ja nic nie zrobiłam