no Becia poświęciłam Kraine Lodu z córcią i już znam Twój ogród
jezu widzę że też trochę przesadzań i zmian decyzji przeżyłaś to ja chyba wyluzuję z takim dokładnym wszystkiego planowaniem
uważaj, teraz jak mam orientację w terenie będę tutaj częstym gościem
Marta, Ewa, Sebek...nie ma co pokazywać, bo dokonałam wyboru...wczoraj zakupiłam swój pierwszy komplet na taras...ciesze się okrutnie i mam nadzieję, że będę z niego zadowolona...w wolnej chwili zrobię zdjecie
pozdrawiam
co do zmian w naszym otoczeniu, to rzeczywiście było ich sporo....a zaczęło się tylko od szopki...plany na ogród warto mieć....unikasz w ten sposób niepotrzebnych zakupów i innych niepotrzebnych inwestycji....zdecydowanie chwalę sobie pracę zgodnie z planem...już nie wyobrażam sobie chaotycznego skakania z rabaty na rabatę i przesadzania dość dużych tuj...moim zdaniem, jeśli nie chcesz się zaharować w ogrodzie i mieć spokojną głowę to planowanie jest podstawą
pozdrawiam i zapraszam