Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

Gocha 23:27, 17 kwi 2014

Ja też mam u siebie 3 różne krzaczki dziurawca i uważam , że jest bardzo ładnym krzewem. Zastanawiałam się już jakiś czas temu dlaczego nie jest rośliną ogrodowiskową.
Anita1978 07:55, 18 kwi 2014

Aniu! Wesołych i zdrowych Świąt!
Jag_58 17:46, 19 kwi 2014

Życzę Tobie Aniu i Twoim najbliższym zdrowych i spokojnych
ŚWIAT WIELKIEJ NOCY
radości,nadziei i wiary ,
spędzenia czasu w gronie rodzinnym i wspaniałych inspiracji w ogródku.
akanta 11:02, 20 kwi 2014

http://www.youtube.com/watch?v=O4_YZ5Z6Dmc
akanta 11:12, 20 kwi 2014

Jagódko jeszcze raz dziekuje!Wiele blasku bylo tego dnia w moim ogrodzie ,bo i niewiele jeszcze liści więc nie ma tego mojego cienia.Brunera jeszcze mi się nie rozsiewa.Co do dziurawca ,to spotkałam się ,że gdzieś u znajomej wymarzł ,bo w pierwszych latach nie okrywała.Moje lekko przysypują liście brzozy więc żyje.Potrafi się rozrosnąc nawet na 1,5 m szer.więc to okazały krzew i potrafi zachwycić.
akanta 11:16, 20 kwi 2014

Gocha napisał(a)
Ja też mam u siebie 3 różne krzaczki dziurawca i uważam , że jest bardzo ładnym krzewem. Zastanawiałam się już jakiś czas temu dlaczego nie jest rośliną ogrodowiskową.

Gosiu pokazuj więc koniecznie .Ja mam dwie odmiany o wielkich i mniejszych kwiatach ale nie pamiętam nazw.Niezbyt opatrzony i może to jego dodatkowa zaleta.Pozdrawiam ogrodowo.
akanta 11:18, 20 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Aniu! Wesołych i zdrowych Świąt!

Anitko ,dzięki za szczególne życzenia ....wybacz ja wysłałam ogólnie dla wszystkich.Zajączek cudny !
dajana 22:08, 21 kwi 2014

Dziękuję Aniu ,spóżniłam się z własnymi ,przepraszam .Niech kazdy inny dzień będzie tak miły jak twoje świąteczne życzenia ,Tobie i sobie tego życzę .Uścisków moc posyłam
akanta 17:57, 24 kwi 2014

Dziękuję Dajanko ale wiesz ,że i bez słów życzymy sobie nawzajem zawsze wszystkiego dobrego !
Jag_58 19:16, 24 kwi 2014

akanta napisał(a)
Jagódko jeszcze raz dziekuje!Wiele blasku bylo tego dnia w moim ogrodzie ,bo i niewiele jeszcze liści więc nie ma tego mojego cienia.Brunera jeszcze mi się nie rozsiewa.Co do dziurawca ,to spotkałam się ,że gdzieś u znajomej wymarzł ,bo w pierwszych latach nie okrywała.Moje lekko przysypują liście brzozy więc żyje.Potrafi się rozrosnąc nawet na 1,5 m szer.więc to okazały krzew i potrafi zachwycić.

Aniu mam nadzieję ,że święta były udane ,czyli po świętach do pracy w ogrodzie bo i pogoda fajna .Aniu ja też nie okrywam mojego dziurawca i faktycznie nie jest w najlepszej kondycji ,ale myślę ze w tym roku dojdzie do siebie ,a zimą na pewno go już przykryję