Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 23:32, 18 maj 2013

akanta 23:54, 18 maj 2013

marzena napisał(a)
witaj Akanta , piękne obrazki z ogrodu dałaś

Dzieki Marzenko,dawno mnie tu nie było , bo zdrowie zaszwankowało i wiele wiosennych prac mnie ominęło a teraz mam dużo do odrobienia.Ale jak wiem z doświadcznia to mojemu ogrodowi nie zaszkodzi.Dziękuję za odwiedzinki i pozdrówka posyłam.
dajana 00:18, 19 maj 2013

Biegam za tobą,ty u mnie a ja u ciebie Cieszę się że dobrze się czujesz To najważniejsze a to ze masz dużo pracy to jedynie się domyślam .Napiszesz kiedy się obrobisz troszkę,obie mamy co robić i obie to rozumiemy .Praca nas napędza a że czasami zbyt dużo bierzemy na siebie to też nie koniec świata Ślicznie ci wszystko kwitnie a ta roślinka na S wygląda jak gałka loda śmietankowego.Widzę nowości masz sporo ale to mnie akurat nie dziwi u ciebie ..Ściskam Aniu najmocniej jak potrafię Trzymaj wszystko w swoich łapkach a kiedy przyjdzie odpowiedni czas mam nadzieję zobaczyć ( wiesz co) Dobrej Nocki Aniu bedę czekała na wieści od ciebie
akanta 00:33, 19 maj 2013

dajana napisał(a)
Biegam za tobą,ty u mnie a ja u ciebie Cieszę się że dobrze się czujesz To najważniejsze a to ze masz dużo pracy to jedynie się domyślam .Napiszesz kiedy się obrobisz troszkę,obie mamy co robić i obie to rozumiemy .Praca nas napędza a że czasami zbyt dużo bierzemy na siebie to też nie koniec świata Ślicznie ci wszystko kwitnie a ta roślinka na S wygląda jak gałka loda śmietankowego.Widzę nowości masz sporo ale to mnie akurat nie dziwi u ciebie ..Ściskam Aniu najmocniej jak potrafię Trzymaj wszystko w swoich łapkach a kiedy przyjdzie odpowiedni czas mam nadzieję zobaczyć ( wiesz co) Dobrej Nocki Aniu bedę czekała na wieści od ciebie
.
O tak ,tak Dajanko zupełnie myślę tak samo.Trochę pozmieniałam,uzupełniłam pustki,ale jeszcze kupa host i innych roślinek czeka na przewiezienie i wysadzenie.Jak się uporam nieco z odchwaszczaniem to więcej pokażę.Teraz wpadam tylko w wekendy ,i koszenie bardzij konieczne,a zaległości trudno nadrobić.Pa ,pa słodkiego spanka ci życzę.!
akanta 21:46, 19 maj 2013

Kilka dzisiejszych widoczków.
...z tamaryszkiem.

z berberysem...

z czosnkami...

i Złotokapem
AgnieszkaW 21:49, 19 maj 2013

Widoczki śliczne, widać bukszpaniki - to chyba nowy nabytek? Pozdrawiam serdecznie
Gabriela 21:54, 19 maj 2013

Dobrze, że wreszcie powracasz ze zdjęciami. Ach, ten lesisty, piękny ogród.
Co to jest za biały krzew na pierwszym zdjęciu w ostatniej porcji zdjęć?
akanta 21:55, 19 maj 2013

Azalie i czosnki

Sarina

Giblartar

Pink Delight

akanta 22:01, 19 maj 2013

Gabriela napisał(a)
Dobrze, że wreszcie powracasz ze zdjęciami. Ach, ten lesisty, piękny ogród.
Co to jest za biały krzew na pierwszym zdjęciu w ostatniej porcji zdjęć?

Gabrysiu miło mi czytać tak miłe słowa.Kiepsko było ze zdrowiem a teraz z czasem.Ten krzew to jest tamaryszek.Powoli wracam i nadrabiam zaległości .Z pewnością i ciebie odwiedzę.
akanta 22:06, 19 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Widoczki śliczne, widać bukszpaniki - to chyba nowy nabytek? Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko dzięki,faktycznie bukszpaniki to nowy jesienny nabytek.Wywaliłam piwonie i na fali ogrodowiskowych kuleczek zmieniłam kompozycję.Trawek i innych roślinek jeszcze zbytnio tam nie widać ale z czasem jak podrosną nieco się zmieni.