Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 18:18, 31 maj 2013

Dzięki,może dziś się uda ?

akanta 18:37, 31 maj 2013

akanta 18:56, 31 maj 2013

Trawki w większości ładnie przezimowały .Zebrinus nieco słabiej wygląda i część kostrzewy sinej.

Świecznica purpurowa.

Nareszcie zawilec się rozsiał.

Babka 19:16, 31 maj 2013

Witaj
Ogród mnie zachwycił! Najładniejszy z tych,które do tej pory tu oglądałam...Dokładnie taki, jaki bym chciała zrobić,gdybym miała dużą działkę z wysokimi drzewami. Uwielbiam tego typu nasadzenia.Wygląda to tak naturalnie! Muszę zlustrować cały wątek w wolnej chwili....
akanta 19:21, 31 maj 2013

Hosty rosną w oczach.Przybyło tu kilka z tych największych.
akanta 19:45, 31 maj 2013

Babka napisał(a)
Witaj
Ogród mnie zachwycił! Najładniejszy z tych,które do tej pory tu oglądałam...Dokładnie taki, jaki bym chciała zrobić,gdybym miała dużą działkę z wysokimi drzewami. Uwielbiam tego typu nasadzenia.Wygląda to tak naturalnie! Muszę zlustrować cały wątek w wolnej chwili....

Dziękuje za miłe słowa.Wiele za tym przemawiało aby właśnie był taki spokojny ,wyciszający głównie zielony.Zapraszam więc na spacer skoro się podoba.
AgnieszkaW 20:38, 31 maj 2013

W Twoim ogrodzie Aniu jak zwykle pięknie i klimatycznie. Pozdrawiam serdecznie
akanta 20:44, 31 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
W Twoim ogrodzie Aniu jak zwykle pięknie i klimatycznie. Pozdrawiam serdecznie

Dziękuje za pozdrowienia ,odwzajemniam .Ja cichaczem zaglądałam do ciebie.Zachwycały mnie te barwy ,przestrzeń ten piękny teren ale i trudny do ochrony przed ulewami.
dajana 20:04, 01 cze 2013

Jak pięknie ci wszystko rośnie i kwitnie Aniu To prawda, twój ogród jest najpiękniejszy nie do skopiowania ale i przestrzeń odpowiednia i lata które mają wpływ również na taki wygląd plus twoja ciężka praca i smaczek.To wszystko daje ten cudny obraz na który można patrzeć bez końca w milczeniu
akanta 23:15, 02 cze 2013

dajana napisał(a)
Jak pięknie ci wszystko rośnie i kwitnie Aniu To prawda, twój ogród jest najpiękniejszy nie do skopiowania ale i przestrzeń odpowiednia i lata które mają wpływ również na taki wygląd plus twoja ciężka praca i smaczek.To wszystko daje ten cudny obraz na który można patrzeć bez końca w milczeniu

Danusiu jak zwykle obdarowujesz takimi miłymi słowami.To prawda widzę poprawę we wzroście i dorodności moich roślinek.Pewnie to zasługa jesiennego podsypania kompostem.Tak przestrzeni mam w sam raz aby pomieścić jeszcze dużo ulubionych roślin dopełniać kompozycje.Lubię takie ich wymieszanie ,bo ciągle soś innego wpada w oko i obraz się nie nudzi.Wiele się rozrasta i przenika się nawzajem zbytnio im w tym nie przeszkadzam zwłaszcza w tych dzikich zakątkach.I już tak musi pozostać bo trudno by było gruntownie coś zmienić,mogę jedynie dosadzać.

Bodziszek