Witaj
Ogród mnie zachwycił! Najładniejszy z tych,które do tej pory tu oglądałam...Dokładnie taki, jaki bym chciała zrobić,gdybym miała dużą działkę z wysokimi drzewami. Uwielbiam tego typu nasadzenia.Wygląda to tak naturalnie! Muszę zlustrować cały wątek w wolnej chwili....
Dziękuje za pozdrowienia ,odwzajemniam .Ja cichaczem zaglądałam do ciebie.Zachwycały mnie te barwy ,przestrzeń ten piękny teren ale i trudny do ochrony przed ulewami.
Jak pięknie ci wszystko rośnie i kwitnie Aniu To prawda, twój ogród jest najpiękniejszy nie do skopiowania ale i przestrzeń odpowiednia i lata które mają wpływ również na taki wygląd plus twoja ciężka praca i smaczek.To wszystko daje ten cudny obraz na który można patrzeć bez końca w milczeniu
Danusiu jak zwykle obdarowujesz takimi miłymi słowami.To prawda widzę poprawę we wzroście i dorodności moich roślinek.Pewnie to zasługa jesiennego podsypania kompostem.Tak przestrzeni mam w sam raz aby pomieścić jeszcze dużo ulubionych roślin dopełniać kompozycje.Lubię takie ich wymieszanie ,bo ciągle soś innego wpada w oko i obraz się nie nudzi.Wiele się rozrasta i przenika się nawzajem zbytnio im w tym nie przeszkadzam zwłaszcza w tych dzikich zakątkach.I już tak musi pozostać bo trudno by było gruntownie coś zmienić,mogę jedynie dosadzać.