Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

dajana 23:06, 28 mar 2013

Witaj Aneczko stokrotko ty moja jak ja się za Tobą stęskniłam. Wiosna nam psikusa zrobiła co prawda ale twój awatar jest jeszcze ładniejszy niż wiosna, pachnie latem Jak dobrze że zajrzałaś. Mocno ściskam .
dajana 23:16, 28 mar 2013

I ja Tobie życzę spokojnych i zdrowych świat Aniu Nie zamieszczę obrazka co by ci póżniej nie przeszkadzał.Przykaz jest ze życzenia składamy w innym miejscu, ale sama treść jest niezauważalna Dziękuję Aniu
akanta 22:12, 05 kwi 2013

dajana napisał(a)
I ja Tobie życzę spokojnych i zdrowych świat Aniu Nie zamieszczę obrazka co by ci póżniej nie przeszkadzał.Przykaz jest ze życzenia składamy w innym miejscu, ale sama treść jest niezauważalna Dziękuję Aniu

Tak,oczywiście i bardzo,bardzo dziękuję.
kitek81 23:01, 06 kwi 2013

ale masz piękny ogród, a ile pięknych roślin-normalnie popodziwiałam te cudeńka hosty, hortensje, róże, pozostałe rośliny-wszystko tworzy piękną całość
pozdrawiam serdecznie
akanta 23:14, 06 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
ale masz piękny ogród, a ile pięknych roślin-normalnie popodziwiałam te cudeńka hosty, hortensje, róże, pozostałe rośliny-wszystko tworzy piękną całość
pozdrawiam serdecznie

Dziękuję Kitku jeszcze tak wiele niedokończonych planów a już bym chciała być dużo dalej w ich realizacji.Ale z czasem ,co sezon coś odfajkuję w swoim zamyśle i przychodzi zima i znowu czas oczekiwania ..a lista marzeń ciągle pełna.
akanta 23:41, 06 kwi 2013

http://www.narboroughhallgardens.com/gardens/bluegarden.html
Wklejam sobie od Kasi aby tam zaglądać.
akanta 21:13, 09 kwi 2013

Moje roślinki m.in.serduszka ,już całkiem spora i nawet zakwitła,oraz hosta August Moon ładna i zdrowa.

akanta 21:24, 09 kwi 2013

Część moich nasionkowych zakupów,będę siała do gruntu bo niestety na taką ilość już nie mam miejsca.Mam nadzieję ,że to w końcu nastąpi ...niebawem.?

KasiaWB 21:29, 09 kwi 2013

Aniu... też troszkę mam w doniczkach na parapecie, ale bardzo dużo nasion czeka na wysianie do gruntu i cóż my biedne mamy robić przy takiej pogodzie?
serdecznie pozdrawiam
akanta 22:07, 09 kwi 2013

KasiaWB napisał(a)
Aniu... też troszkę mam w doniczkach na parapecie, ale bardzo dużo nasion czeka na wysianie do gruntu i cóż my biedne mamy robić przy takiej pogodzie?
serdecznie pozdrawiam

Kasiu ja mam ponad 30 litrowych doniczek :hosty, lilie ,liliowce,piwonie ,serduszkę,tarczownicę,żurawki,żuraweczki,trojeść,tawułki,malwę,irysy /te co kwitną będą białe/ i ze 25 pakiecików do wysiania /bylinki i jednoroczne/.A jeszcze zamówione - osiem host ,mają przyjść na początku maja.Ale zaszalałam, nawet nie wim jak to się stało ...taka jazda bez trzymanki.A tu w mieście dopiero tulipany wyłażą na jakieś 5 cm,a w ogrodzie za miastem to jeszcze taka kupa śniegu ,że przed świętami dojechać nie mogłam.Długo te moje doniczki postoją koło domu niestety.Pozdrawiam Kasiu równie serdecznie.