Joku
16:18, 04 paź 2020

Nad sosną nadal dumam
. Sąsiadom bliższym i dalszym chyba taka przesłona pasuje, nas też osłania. Więc póki co szala lekko przechyliła się w stronę : zostawić
. Jeżeli nie będzie padać to jutro jeszcze trochę ją podetnę i zobaczę. Na pewno będzie pod nią albo w jej miejsce kawałek ziemi do zagospodarowania. Już myślę co tam posadzić i co wytrzyma takie warunki. Pomysły z podsadzeniem pnączami lub wykorzystaniem pieńka jako obelisk zapisuję w pamięci.
Z podziękowaniem dla was jesienny obrazek

Tymczasem w miejsce podniesionych rabat z tyłu za sosną powstała rabata równo z poziomem ziemi. Trochę się napracowałam żeby był poziom. Będzie miejsce na truskawki i co tam jeszcze przyjdzie mi do głowy
i wpadnie w ręce 
Sąsiedztwo czeka na uporządkowanie.

Z podziękowaniem dla was jesienny obrazek
Tymczasem w miejsce podniesionych rabat z tyłu za sosną powstała rabata równo z poziomem ziemi. Trochę się napracowałam żeby był poziom. Będzie miejsce na truskawki i co tam jeszcze przyjdzie mi do głowy

Sąsiedztwo czeka na uporządkowanie.