Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Bogdzia 21:37, 26 cze 2013

Joku napisał(a)
Bogdziu, też lubię tę różę. To jeden z powodów że ogród w tonacji różowo - niebieskiej mi "nie wyjdzie"

Aniu MV ta róża to Star Profusion.

Mam nadzieje ze nie będziesz się tym przesadnie martwic bo ta róza warta grzechu.
Debra 21:43, 26 cze 2013

Joku napisał(a)

Debro, bardzo podoba mnie się określenie styl "swobodny, ale pod kontrolą ". Właściwie to zastanawiam się często jaki styl powinnam dobrać do tych pól, łąk i pagórków za płotem

Myślę, że tak jak masz jest, dokładnie tak, jak być powinno. Działaj zgodnie własną intuicją, bo przecież to ogród dla Ciebie....
Joku 21:51, 26 cze 2013

Lubię bardzo kolory w domu i ogrodzie, więc mój pewnie będzie taki kolorowy. Poprawiają mi nastrój, bo siedzi we mnie natura smutasa
Joku 21:53, 26 cze 2013

Grembosiu, witam i zapraszam do odwiedzin w przyszłości.
AniaDS 17:15, 27 cze 2013

Nie wiedziałam, że Star Profussion potrafi takie spore pędy wypuścić. A jednak . To dobrze, dobrze, bo moja na razie marnie wygląda a sporo ma miejsca wokół siebie .
zawitka 18:14, 27 cze 2013

Witaj Jolu odbyłam spacerek u Ciebie między krzaczkami róż przypomniałam stare dzieje jak spacerowałam z Jelitkowa do Sopotu .Dzięki .Róże sliczne ofgród kolorowy--tylko oglądać Pozdrowienia zostawiam
Debra 20:21, 27 cze 2013

Joku napisał(a)
Lubię bardzo kolory w domu i ogrodzie, więc mój pewnie będzie taki kolorowy. Poprawiają mi nastrój, bo siedzi we mnie natura smutasa

Smutasa ?
Jakoś trudno uwierzyć czytając Twoje posty i patrząc na ogrody

A kolory dobra rzecz, jak się je lubi. Ja osobiście najbardziej lubię wszelkie odcienie zieleni w ogrodzie. Mam kwiaty, ale mniej mi na nich zależy.
Joku 22:32, 27 cze 2013

Aniu, mam Star Profusion drugi rok, sama nie wiem co z niej wyrośnie, ale bardzo mi się podoba. Planowałam zrobić murek kwiatowy wokół tarasu, ale obsadzony kwiatami wygląda całkiem nieźle (tylko taras jeszcze do wykończenia )

Zawitko, cieszą mnie twoje odwiedziny. Wiesz, mieszkam całe już dość długie życie w okolicy Trójmiasta, nawet studia minęły mi w Gdańsku a z Jelitkowa do Sopotu się nie przespacerowałam. A są to ładne okolice. Pamiętam że były to ulubione miejsca na romantyczne spacery.

Debro, pozory mylą . To forum tak działa . Piszesz że lubisz zieleń w ogrodzie. Fakt, różne odcienie, faktury liści, kształty mogą pięknie wyglądać.
zawitka 09:25, 28 cze 2013

Joleńko a może nic straconego jak nie pieszo to rowerem bo tam teraz jest ścieżka rowerowa.Pozdrawiam
hanka_andrus 20:37, 28 cze 2013

Jolu,próbowałam dziś zrobić zdjęcie róży -matce,co ode mnie masz. Nie ma ostrości, ale to przy bloku, i nie bardzo mogłam tam pstrykać,żeby w dziób nie dostać.Wysoka 1,20m

Widać,że rośnie jak chce, i nikt się nie przejmuje trawkami pod nią. Dołem sam podagrycznik.