Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

anula_wn 11:11, 17 lip 2012

Ewuś witaj po powrocie Goczałkowice - cudne!!! muszę tam pojechac !

co do szczęścia małżeńskiego, to należy, jak napisałaś, o nie dabac, bo wszystko buduje się małymi kroczkami codzienne małe radości i przyjemności, miłe słowa, gesty... a przede wszystkim docenianie (!) siebie nazwzajem. Cieszę się, że Jesteście szczęśliwe i doceniacie to i swoich panów ! Ja jestem dopiero 11 lat po ślubie tylko, ale ponieważ zaliczam się do grona szacownych 40-ek (jak to ustaliłyśmy w innym wątku)- ośmiliłam się pomądrzyc
Evchen 14:24, 17 lip 2012

Witaj Teresko
Dobrze Ci wychodzi Rozczochrańce jeszcze nieuczesane, deszcz je uratował Ale kupiłam im Towarzyszy Doli (bo przecież nie "Niedoli" będę podsadzać jak tylko przestanie siąpić Bukszpany też jeszcze nie miały bliskiego spotkania z nożycami
A jeśli chodzi o Rh to hm.. jakby to powiedzieć... jeden jest biały nazwy nie pamiętam, a metki zawsze wywalam...
ale drugiego odnalazłam w sieci: to Calsap

http://www.sadowniczy.pl/product-pol-86488-Rododendron-bialy.html
Evchen 14:28, 17 lip 2012

anula_wn napisał(a)
Ewuś witaj po powrocie Goczałkowice - cudne!!! muszę tam pojechac !

co do szczęścia małżeńskiego, to należy, jak napisałaś, o nie dabac, bo wszystko buduje się małymi kroczkami codzienne małe radości i przyjemności, miłe słowa, gesty... a przede wszystkim docenianie (!) siebie nazwzajem. Cieszę się, że Jesteście szczęśliwe i doceniacie to i swoich panów ! Ja jestem dopiero 11 lat po ślubie tylko, ale ponieważ zaliczam się do grona szacownych 40-ek (jak to ustaliłyśmy w innym wątku)- ośmiliłam się pomądrzyc

Anuś, o jakim gronie "szacownych" 40tek mówisz?)
Bardziej skłaniam się do utworzenia szacownego grona 20tek! (kto tam będzie wnikał czy o wiek czy o staż związku chodzi..? Ale jak pięknie brzmi! Grono "Dwudziestki to my!"
monteverde 17:11, 17 lip 2012

Witam "dwudziestkę" dzięki za wizytę, a tej w Goczałkowicach zazdraszczam
anula_wn 18:42, 17 lip 2012

hehe, Ewcia, może być i grono 20-ek, choć mnie daleko do niego
ale jakie by nie było - pcham się do grona szczęśliwych i zakręconych ogrodowo i nie tylko
bociek 19:20, 17 lip 2012

Helol, a coz to za piekne fotki z Goczalkowic Mieliscie cudna wycieczke z M i narybkiem

Zdecydowanie popieram klub 20. No bo co w koncu, jestesmy 20-latki z 20-letnim doswiadczeniem. I nikt nam tu stawki VAT wytykac niech nie probuje

betysia 20:37, 17 lip 2012

Evchen napisał(a)

Ewus....
no cudny wyjazd, oj jaki cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecia w bieli.............. no po prostu wzdycham i nie przestaje...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abstrachujac od ogrodu.... jakiez szczesliwe te moje kobietki, az milo czytac, uwielbiam Was, takie pozytywne nastawienie i spojrzenie na swiat i waszych M...!!!!
ja moze jeszcze 20-ki stazu nie mam ...ale juz blisko hihi po slubie tylko 12-cie ale razem....19-cie a wiec przyjmiecie i mnie do klubu "szczesliwych z 20-letnich stazem" ???????????
jak sie nie da to troche jeszcze najwyzej poczekam ...
bo wasze towarzystwo....bezcenne!!!!!!!!!!!!!!!

Betysiu
ja też nie mam stażu małżeńskiego takiego długiego, ale RAZEM jesteśmy już ponad 20 lat
Toteż niniejszym uroczyście oświadczam, iż zostajesz przyjęta do grona 20tek przez aklamację!
PS.
Sprzeciwu nie przyjmuje się!

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
pierwszy raz jestem w jakims klubie i to od razu tak FANTASTYCZNYM !!!!
bo te eMy nie takie zle jak sie wydaje... wystarczy zawsze od pierwszego promyka slonka patrzec na siebie...zyczliwie... i cieszyc sie swoim towarzystwem, doceniac to co sie ma i nie dumac co by bylo gdyby....
pozdrowienia dla wszystkich waszych eMow !!!!!!!!!!!!!!!!!! a co hihi!!!!
a i dla Was oczywiscie tez
Evchen 20:43, 17 lip 2012

Anulka, jakie daleko? Jak to daleko?.. Nic mi o tym nie wiadomo! Blisko coraz bliżej
Witaj więc w gronie Szczęśliwie Zakręconych 20tek I pamiętaj:
bociek napisał(a)
...jestesmy 20-latki z 20-letnim doswiadczeniem. I nikt nam tu stawki VAT wytykac niech nie probuje

Bociek, Monteverde, Ty, Betysia, Dianka (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam )- zacniejszego grona nie znajdziesz
Ach, jak się cieszę, że te wszystkie Zakręcone 20tki spotkały się w moim Galimatiasie! Chyba upiekę muffinki z radości, a mój ogród w końcu zakwitnie!
Jak tylko skończy się Dżdżysko pstyknę wam fotki mojej Limci
Konstancja30 20:57, 17 lip 2012

Ewka ... jak to nie pominęłaś ? ...heeee ... ???
Evchen 21:26, 17 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
Ewka ... jak to nie pominęłaś ? ...heeee ... ???

Izo Konstancjo!
Konstancjo Izo!
Mea culpa mea culpa!... Ta "30" mnie zmyliła przy Twoim nicku, zmień ją czym prędzej

Uroczyście oświadczam, że Iza Konstancja zaszczyciła swoją obecnością nasze szacowne grono 20tek Przyjmujemy ją bez ślubowania?

Buziaczki Izuś Jak tylko coś u mnie raczy zakwitnąć natychmiast daruję Ci zdjęcie