Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na okrągło:)

Na okrągło:)

gohna 10:20, 18 cze 2012

Dzień Dobry Małgosiu
śliczny masz ten okrągły ogródek. Efekt koła bardzo mi się podoba, a działka jakby się powiększyła dzięki temu. Gratuluję włożonej pracy i przedewszystkim osiągniętych efektów.
Przyznam się, że zaraziłaś mnie różą Heidi Klum. W tym roku wykopałam przemarźnięte The Fairy, w zeszłym usunęłam porażone czarną plamistością i stwierdziłam, że nie mam ręki do róż. W tym roku jednak skusiłam się na szczepioną na pniu, która zagląda w okno kuchenne, a Twój pomysł ze skrzynią na tarasie wydaje mi się rewelacyjny. Dziękuję za inspirację
abiko 11:58, 18 cze 2012

motylla napisał(a)

Gosiu jestem z rewizytą w Twoim ogrodzie byłam już nieraz tutaj też widać ogrom pracy włożonej

Dziękuję, Miro za wizytę i miłe słowa Panele z tartaku niedaleko, niedrogo były w porównaniu z marketowymi.

Gosia, a jakie są wysokie te panele..?

Bo w sobotę jak zapytałam sąsiada czy możemy ściąć drut kolczasty na jego siatce to odpowiedział, że nie bo nie.. no ręce opadają..
nika 13:44, 18 cze 2012

motylla napisał(a)
Super, Aniu! Jakbyś nie kupiła, pewnie do końca by ci zawsze czegoś tam brakowało

Pokażę zdobyczną skrzynkę, która leżała od dawna na składzie opału u taty. Wprawdzie widać , że nie jego (tato Bogdan), ale jakoś do niego trafiła na jakiejś budowie

Przerobiłam ją i mam teraz podręczny narzędziownik na rękawiczki, łopatki, sekator i tym podobne drobiazgi, które zawsze się zawieruszają

Chciałam ja wynieść ze sobą, ale Gosia była czujna
A Zenek... wymiata!!!
motylla 14:57, 18 cze 2012

abiko napisał(a)

Gosiu jestem z rewizytą w Twoim ogrodzie byłam już nieraz tutaj też widać ogrom pracy włożonej

Dziękuję, Miro za wizytę i miłe słowa Panele z tartaku niedaleko, niedrogo były w porównaniu z marketowymi.

Gosia, a jakie są wysokie te panele..?

Bo w sobotę jak zapytałam sąsiada czy możemy ściąć drut kolczasty na jego siatce to odpowiedział, że nie bo nie.. no ręce opadają..

180 cm chyba, ale montuje się je troszkę wyżej.
Drut kolczasty od strony sąsiada?????? Amen.
motylla 15:05, 18 cze 2012

Co robi Gosia dzisiaj?
Ano kulkuje Pierwszy raz
Przed:

Po/no w trakcie w sumie

Przed:

Po:

Kilka innych kuleczek:

Diana 15:10, 18 cze 2012

Gosiu BRAWO !!!! ależ zdolna z ciebie bestyjka ślicznie ci wyszło
Diana 15:13, 18 cze 2012

motylla napisał(a)

O nie !!! no na tym zdjęciu widać że Gosia chce się popisać !!! demonstruje ,że nawet na stojąco praktycznie da radę ........ona poprostu nie musi się nachylać jak my dziewczęta........Gosia w pięknej sukni, długich kolczykach, okularkach... pięknie i powabnie, z gracją KULKUJE
poprostu świruska z Ciebie
motylla 15:18, 18 cze 2012

Ja z Tobą zwariuję
Wyszłam ci ja z autka, dorwała mnie sąsiadka z tą krajalnicą do trawy, o którą wcześniej prosiłam
I zanim weszłam do domu, to spróbowałam z przodu na bukszpanach, czy się nada i już tak zostałam
A co do pozycji, no spokojnie, nie takie ewolucje się robiło
popcorn 15:23, 18 cze 2012

Fajne kulki Ci wyszly! Ja tez chce taki sprzet!
motylla 15:27, 18 cze 2012

popcarol napisał(a)
Fajne kulki Ci wyszly! Ja tez chce taki sprzet!

Dzięki! Niekształtne są, ale w miarę A sprzęcior niezły - do trawy podobno