Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na okrągło:)

Na okrągło:)

Ana 23:51, 15 cze 2012

Gosia!!! ale cudne donice!!!! Nie zasnę dzisiaj no!

Dzewczyny, macie cisy w ogrodach przy małych dzieciaczkach?
nika 23:56, 15 cze 2012

Ja nie mam..... ale szczerze mówiąc też mocno o nich myślałam i chyba się skuszę.... w swoim czasie oczywiście, bo na razie inne priorytety są
Sebek 00:00, 16 cze 2012

Super spotkanie miałyście - a plantacja bukszpanów - będę o niej śnić dzisiaj - papa
Ana 00:05, 16 cze 2012

Nika, a nie boisz się o synka? Ja zaraz zwariuję, kupowac czy nie kupować, kupowac czy nie kupować, kupowac czy nie kupowac...
monteverde 01:46, 16 cze 2012

Bardzo mile spotkanie, fajnie ,że tak się zorganizowałyście, brawo Pomorzanki
motylla 08:23, 16 cze 2012

Kobiety, ja zasnęłam wczoraj momentalnie a myślałam, ze skończę swój ukochany kryminał
Ja spieszę wyjaśniać, co z tym śmiechem i bluszczem.
A było to tak... Siedziałyśmy sobie na tarasie (miejscu skrzętnie dotąd ukrywanym na zdjęciach, podobnie jest z różą i wielkim zebrinusem ) i radziłam się dziewczyn w sprawie mojego ogródka - no co na żywo to na żywo... I tak zamarudziłam, że jeśli chodzi o ławeczkę, to brakuje mi "pleców", czegoś z tyłu (odwołując się do obecnej ławeczki GabiK). Na to Diana z całym przekonaniem: Spokojnie, puścisz sobie tam bluszcz! Jak mogła - pytam - jak mogła??? - nie dostrzec, że za ławeczką - w TRZECH miejscach on pięknie zarasta ścianę prawie!

Gdyby położyć obok dwuzłotówkę, pewnie byłoby widać skalę
Dziewczyny prawie leżały na trawie ze śmiechu, ja biedna tłumaczyłam, że zaraz pewnie ten bluszcz zagłuszy wszystkie rośliny wokół Super było
motylla 08:27, 16 cze 2012

Ana napisał(a)
Gosia!!! ale cudne donice!!!! Nie zasnę dzisiaj no!

Dzewczyny, macie cisy w ogrodach przy małych dzieciaczkach?

Dziękuję, Aniu, Nice się bardzo podobały, a to prezent od sąsiadki. Tyle że nie wspomniałyśmy w tym wszystkim o wizycie w sklepiku, w którym trzeba się trzymać za kieszeń i szybko uciekać, bo naprawdę sporo tam świetnych dodatków do ogrodu - jak przyjedziesz, to pójdziemy koniecznie.
Aniu, cisów nie demonizujmy - czy Twoje dzieci faktycznie podbiegają do krzewów i je organoleptycznie sprawdzają? Znaczy, że nie tylko ładne ale czy dobre mama przywiozła? Ja bym nawet nie zastanawiała się, tylko kupowała! Absolutnie. I nie koncentrując się na nich konkretnie pogadałabym z młodymi o tym, że się nie urywa roślinek bo to dla nich krzywda i w ogóle - że tylko te z lodówki Naprawdę - ja akurat nie miałabym dylematu.
motylla 08:30, 16 cze 2012

jotka napisał(a)
Super spotkanie miałyście! Strefy kibica niech biorą z Was przykład

Spokojnej nocy Wam po takim dniu pełnym wrażeń

Jolu, u mnie właśnie tak wygląda strefa kibica
motylla 08:32, 16 cze 2012

nika napisał(a)

Dziewczyny a jakie ceny tych bukszpanów? Bo jak takie jak wroclawskie to jadę

Ale Wam fajnie było!

No właśnie nie udało nam się dowiedzieć, bo właściciel, jak określiła to córka, był "na wyjeździe"

Wracam tam dzisiaj po Vanillę dla mamy to może mąż będzie już po wyjeździe to zaraz Wam dam znać.
Nika, jakie ładne ujęcia mojego ogródka zrobiłaś - dziękuję
Diana 10:22, 16 cze 2012

motylla napisał(a)
Kobiety, ja zasnęłam wczoraj momentalnie a myślałam, ze skończę swój ukochany kryminał
Ja spieszę wyjaśniać, co z tym śmiechem i bluszczem.
A było to tak... Siedziałyśmy sobie na tarasie (miejscu skrzętnie dotąd ukrywanym na zdjęciach, podobnie jest z różą i wielkim zebrinusem ) i radziłam się dziewczyn w sprawie mojego ogródka - no co na żywo to na żywo... I tak zamarudziłam, że jeśli chodzi o ławeczkę, to brakuje mi "pleców", czegoś z tyłu (odwołując się do obecnej ławeczki GabiK). Na to Diana z całym przekonaniem: Spokojnie, puścisz sobie tam bluszcz! Jak mogła - pytam - jak mogła??? - nie dostrzec, że za ławeczką - w TRZECH miejscach on pięknie zarasta ścianę prawie!

Gdyby położyć obok dwuzłotówkę, pewnie byłoby widać skalę
Dziewczyny prawie leżały na trawie ze śmiechu, ja biedna tłumaczyłam, że zaraz pewnie ten bluszcz zagłuszy wszystkie rośliny wokół Super było

Gosiu.............to szczera prawda
Naprawde było przeuroczo i strasznie miło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies