Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

AniaK 00:27, 11 sie 2012

Naciśnij przycisk Przeglądaj.

Do zobaczenia
Diana 00:44, 11 sie 2012

Aniu robie tak cały czas i nic.........chyba spróbuje juz jutro.A ty idż spać wyśpij się przed podróżą
beta 09:46, 11 sie 2012

Diano ja tez miałam problem ze zgrywaniem zdjęć, trzeba chyba zmienić przeglądarkę, spróbuj z FIREFOXem , u mnie zadziałało
Diana 11:50, 11 sie 2012

Przyszedł czas na fotorelację
Nie będę was zanudzać.......spokojnie
Pobyt w Karpaczu upłynął nam wspaniale,dzieci okazały jeszcze bardziej wytrzymałe i chętne do wspinaczek niż sądziłam.Od 8 rano do 20 chodziły, wspinały się, szalały! Zaliczyliśmy śnieżkę, zamki na szczytach gór, różne górskie i leśne szlaki.Ale nie tylko w Karpaczu ! Była również Szklarska Poręba i tamtejsze dwa cudowne wodospady do których również trezba dojść pieszo, różnego rodzaju tarzanie, wspinaczki,kościółki, krucze skały itp.Na deser była Praga - cudowne miasto !! a po drodze do niego zajechaliśmy do Czeskiego Raju i Prachovskich Skał........oj tam to sie nachodziliśmy
Było naprawde warto i wspaniale Uważam że każdy podczas pobytu w Karpaczu powinien do Pragi się wybrać !!!
Podczas pięciu dni w Karpaczu, zaliczyliśmy chyba wszystkie atrakcje właśnie tej miejscowośći jak i pobliskiej Szklarskie, Świeradowa Zdrój Dwa dni Praga

Najpierw zabawy i szaleństwa

Ja i córeczka razem szalałyśmy
Diana 11:56, 11 sie 2012

Były bliskie spotkania z naturą szaleństwa i wygłupy wchodzenie i wspinanie się gdzie tylko się da! dzieciaki prześcigiwały się w pomysłach cieszyły ich wszystkie pagórki, góry strumyczki....
Po dniach tak pełnych wrażeń, sama padałam ok 22

Zwróćcie uwagę jacy szczęśliwi
Diana 12:00, 11 sie 2012

Były również wspaniałe widoki i miejsca

zdjęcie przed świątynią Wang

Świeradów Zdrój pijalnia wody mineralnej

Śnieżka szczyt ZDOBYTY

Praga
Diana 12:02, 11 sie 2012

Mój synek uwielbia wszystkie żywe istotki
po drodze na szczyt góry Chojnik łapał żabki

A gdy ja siedziałam na ławeczce przed pałacem na wodzie, on uganiał się za kaczkami szkoda tylko że w ręce trzyma procę....
Diana 12:13, 11 sie 2012

No a teraz to co wszyscy uwielbiają
Niesamowite okazy RH Byłam poprostu w szoku !!!
W Karpaczu w wielu ogródkach przydomowych maja takie właśnie rozmiary !!!!!!!
Pierwsze zdjęcia właśnie robione podczas spaceru bocznymi uliczkami Karpacza
Kolejne przed świątynią Wang.

Takie MALUTKIE pnącze pnie się na ruinach zameczku

AGAWA w Świeradowie Zdroju .Widziałam kwitnące w Hiszpani, wszędzie....ale w Polsce taką która zakwitła....pierwszy raz

Piękna kompozycja przy chodniku w PRADZE

Sami oceńcie

Już nie przynudzam .......następne fotki z ogródka.....hmm jak jakoś pozbędę się chwaściorów
Madzenka 15:03, 11 sie 2012

Piękne fotki z moich rodzinnych stron
Właśnie się do nich zbliżamy i Cię pozdrawiam
Przetacznik 16:21, 11 sie 2012

Hej Diano, jakie miłe wakacyjne chwile pokazujesz i dzieci śliczne beztroskie. Dzięki Tobie pierwszy raz widzę kwiat agawy! niesamowity
Pozdrawiam Cię serdecznie