Beatko staram się korzystać z życia i zauważać w każdym dniu coś pięknego dzieci tak szybko dorastają, wszystko się zmienia i nigdy nie wiadomo co będzie jutro.......
pozdrawiam Milenko dziękuję malwes dziękuję za miłe słowa, czyżbym wyczuwała smutek.........jesień, pogoda......mam nadzieję że wszystko wróci na dobrą drogę
Ewelinko to jest mata wiklinowa.Jest u nas około roku.Praktycznie nic przez nią nie widać.niestety nie wiem jak po kilku latach będzie sie trzymać.........
trawkę dzisiaj dzieliłam, ale leży w wodzie bo najlepiej jak wyśle w poniedziałek żeby nie leżała a poczcie przez weekend,
pozrawiam
Troszkę ostatnio zaniedbałam swój wątek..............
Chwasty sobie rosną........a co tam Ale jakie dzieciaczki szczęśliwe !!!
Mama piecze, bawi się, skacze, szaleje - w końcu są wakacje
Znowu będzie więcej zdjęć i wpisów u wszystkich
Moja biżuteria ogrodowa Kule srebrne przywiezione z Anglii szt. 2 i jedna z mozaiki
Wszystkie wspaniale odbijają promienie słońca,a w srebrnych można przejżeć się jak w lustrze uwielbiam je
Jutro pokaże jeszcze ptaszyny, których naprawdę jest coraz więcej
Diano ogródek i domek śliczny, a ogrodzenie rzeczywiście - pełnia prywatności.
Czy ja dobrze przeczytałam, że sami z mężem zrobiliście tą kaskadę??? Moja koleżanka ma bardzo podobny ale płaciła za to firmie prawie 10 tyś. Z takimi zdolnościami tylko firmę zakładać i zarabiać.
A bańki w ogrodzie wyglądają zjawiskowo.
I jeszcze jedno pytanko - jaką trawę sialiście, bo jest soczyście zielona i też bym taką chciała.