Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Madzenka 21:13, 18 sie 2012

Nie wiem co piękniejsze bańki mydlane czy srebrne????
Chyba dlatego takie piekne bo ze zdjęć przenika szczęście
Mala_Mi 21:28, 18 sie 2012

Mijałyśmy niejednokrotnie na wątkach, ale wpadłam i ja do Ciebie z rewizytą... ..... niestety z braku czasu (nawet na swój wątek, a nie wygląda....) przeczytałam początek i koniec....... Jedno i drugie bardzo mi siespodobało.. dodaję wątek do obserwowanych.. i zajrzę tu czasami.....
Szczęście jest wyborem, a życie jak bańka mydlana.. więc cieszmy się każdą chwilą

Evchen 00:03, 19 sie 2012

Dianko.... ależ u Ciebie sielsko-anielsko... ... lubię tu zaglądać - tchnie spokojem i szczęściem
Diana 00:30, 19 sie 2012

Aniu wróciłaś bułeczki, cisteczka itp. wena wróciła i chęci
Weroniczko dziękuję, te różyczki to the fairy
Ewa witaj dziękuję za komplementy.Tak, kaskada to nasza robota miło słyszeć że się podoba dla siebie można zrobić wszystko-nie trzeba się śpieszyć, nikt nie pogania....aż tak profesjonalnie nie jest zrobiona-na chleb bym nie zarobiła taka pracą
a trawka to trawa sportowa, firmy nie pamiętam- postaram się sprawdzić jutro dokładną nazwę.
Jeśli chodzi o ogrodzenie, to daje mi poczucie intymności i prywatności - bardzo to lubię
Diana 00:39, 19 sie 2012

Marzenko widziałam że srebrne masz u siebie wyglądają ślicznie Dziękuję za miłe słowa i potwierdzam, że jestem strasznie szczęśliwa oczywiście nadal uczę się doceniać to co mam i cieszyć się małymi rzeczami..........w tym pomaga ogrodowisko !!!!!!!!!!!

Aniu asc witam serdecznie "Szczęście jest wyborem, a życie jak bańka mydlana.. więc cieszmy się każdą chwilą " dokładnie to mam ostatnio w głowie i staram sie tak postępować dziękuje że to napisałaś pozdrawiam

evchen miło mi......zaglądaj kiedy tylko chcesz
nebel 01:52, 19 sie 2012

asc napisał(a)
Mijałyśmy niejednokrotnie na wątkach, ale wpadłam i ja do Ciebie z rewizytą... ..... niestety z braku czasu (nawet na swój wątek, a nie wygląda....) przeczytałam początek i koniec....... Jedno i drugie bardzo mi siespodobało.. dodaję wątek do obserwowanych.. i zajrzę tu czasami.....
Szczęście jest wyborem, a życie jak bańka mydlana.. więc cieszmy się każdą chwilą

Podpisuję się pod tym co napisała asc - Diano wiesz, jak działa forum, prawda?
Zeby śledzić jakiś wątek, trzeba na poczaątku, napisać coś bardziej lub mniej z sensem
Piszemy raczej cos w tym drugim stylu
ewa
monteverde 02:21, 19 sie 2012

Dianka dzięki za wizytę, jutro wszystko nadrobię dzisiaj jestem już zmęczona, pozdrawiam
Diana 13:19, 19 sie 2012

nebel napisał(a)

Podpisuję się pod tym co napisała asc - Diano wiesz, jak działa forum, prawda?
Zeby śledzić jakiś wątek, trzeba na poczaątku, napisać coś bardziej lub mniej z sensem
Piszemy raczej cos w tym drugim stylu
ewa

witam
nebel asc
dziewczyny kochane jesteście strasznie mi miło
czasami zastanawiam sie czy ja przypadkiem nie zanudzam.............hmm mam nadzieję że nie

Aniu zapraszam
monteverde 13:23, 19 sie 2012

No nadrobiłam wszystko jak w pudełeczku , bardzo ładnie, roślinki śliczne chyba napisałam z sensem? ważne ,że od serca, pozdrawiam Dianko
Diana 13:26, 19 sie 2012

Aniu najważniejsze że od serca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies