Mijałyśmy niejednokrotnie na wątkach, ale wpadłam i ja do Ciebie z rewizytą... ..... niestety z braku czasu (nawet na swój wątek, a nie wygląda....) przeczytałam początek i koniec....... Jedno i drugie bardzo mi siespodobało.. dodaję wątek do obserwowanych.. i zajrzę tu czasami.....
Szczęście jest wyborem, a życie jak bańka mydlana.. więc cieszmy się każdą chwilą
Aniu wróciłaś bułeczki, cisteczka itp. wena wróciła i chęci Weroniczko dziękuję, te różyczki to the fairy Ewa witaj dziękuję za komplementy.Tak, kaskada to nasza robota miło słyszeć że się podoba dla siebie można zrobić wszystko-nie trzeba się śpieszyć, nikt nie pogania....aż tak profesjonalnie nie jest zrobiona-na chleb bym nie zarobiła taka pracą
a trawka to trawa sportowa, firmy nie pamiętam- postaram się sprawdzić jutro dokładną nazwę.
Jeśli chodzi o ogrodzenie, to daje mi poczucie intymności i prywatności - bardzo to lubię
Marzenko widziałam że srebrne masz u siebie wyglądają ślicznie Dziękuję za miłe słowa i potwierdzam, że jestem strasznie szczęśliwa oczywiście nadal uczę się doceniać to co mam i cieszyć się małymi rzeczami..........w tym pomaga ogrodowisko !!!!!!!!!!!
Aniu asc witam serdecznie "Szczęście jest wyborem, a życie jak bańka mydlana.. więc cieszmy się każdą chwilą " dokładnie to mam ostatnio w głowie i staram sie tak postępować dziękuje że to napisałaś pozdrawiam
Podpisuję się pod tym co napisała asc - Diano wiesz, jak działa forum, prawda?
Zeby śledzić jakiś wątek, trzeba na poczaątku, napisać coś bardziej lub mniej z sensem
Piszemy raczej cos w tym drugim stylu
ewa
witam nebelasc
dziewczyny kochane jesteście strasznie mi miło
czasami zastanawiam sie czy ja przypadkiem nie zanudzam.............hmm mam nadzieję że nie