Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 22:30, 23 sie 2012

due napisał(a)
Diano Przecudnie, też uwielbiam wrzosy i wrzośce, niesamowicie zdobią koniec lata i jesień, a wrzośce są ozdobą wiosny. Niestety nigdy nie wiem z czym zestawić wrzośce, na tarasie robiłam misz masz z doniczkami i zawsze wychodziło ładnie ale w ogrodzie już nie tak prosto.

Ewuś ja również nie wiem z czym by je zestawić......więc są same w towarzystwie magnolii i bukszpanika na nóżce tworzą kolorowy trójkąt
Diana 22:32, 23 sie 2012

bociek napisał(a)
Diana, zatkalo mnie. Cudnie masz Dziewczyno. Wrzosy sa niesamowite. Karmisz je czyms??? Okrywasz na zime jakos??? Sa naprawde przecudowne.

Strasznie mi miło boćku nie karmię niczym specjalnym, nawóz na wiosnę i chyba tyle w tym roku......
po zimie jeden mi przemarzł, a od wiatru chroni je wiklina na ogrodzeniu.Zobaczymy jak będzie po zimie .....
pozdrawiam
Diana 22:35, 23 sie 2012

Agnieszko dziękuję, szczerze powiem że bardzo lubię to moje wrzosowisko
Aniu kochana dziękuję jeżówka naprawdę rozszalała się strasznie......ciekawe ile jej będzie za rok ! A za dwa lata to będę na siłę rozdawała ,hahah takie moje marzenie
Przetacznik 22:36, 23 sie 2012

Jak wrzosowo pięknie u Ciebie Diano! Ładna zabawa w obserwacje żyjątek, zazdroszczę jaszczurki, a foto konika niezwykłe, jak on obejmuje łapkami tą roślinkę : )
Diana 22:38, 23 sie 2012

Weroniczko dziękuję , twojej uwadze nic nie umknie nawet małe "łapki" konika zauważysz
buzka
Diana 23:12, 23 sie 2012

Kochani a teraz dzisiejsze szybciutko , w locie robione zdjęcie mojej pomponelli która szaleje z ilością kwiatów - uwielbiam ją

Ok. 17 musiałam podjąć decyzję w dosłownie pół godzinki...................czy jadę, a dosłownie - dojadę z dziećmi do Hiszpani
Tylko nie myślcie, że jestem szalona czy coś
Hmmm co tu mówić .......................
Buty na nogi, torebka na ramie, dzieci do auta i lecę do banku bo zamykają o 18
Koszenie trawy, doniczki z okien, sprzed domu i z tarasu powynoszone do warzywnika - tam działa nawadnianie, które je "obejmie", pakowanie, tankowanie, kwiatki w domku też chcą pić
Ciuchy do walizek, dzieci piszczące i szalejące z radości pogoniłam na podwórko, żeby mi tu nie przeszkadzały........Oj w expresowym pakowaniu to ja jestem bardzo wprawiona.............w zeszłym roku również miałam takie "akcje"
Ja jestem taka troszkę szalona.......ale w końcu to koniec wakacji - trzeba korzystać
I tak teraz chciałam wyłączyć komputer, ale musiałam wam odpisać
Kochani dosłownie za 30 minut wyjeżdżam więc buziaki
Zdjęcia będę pstrykać i oczywiście pokazywać Laptop jest? tak, tak jest spakowany.
Dzieci śpią, więc pozostaje mi je tylko zanieść do auta i w drogę - zaznaczam, że uwielbiam jeżdzić samochodem

BUZIAKI
mallwinka 11:54, 24 sie 2012

przepiękne masz to wrzosowisko. też bym chciała taki zakątek u siebie stworzyc tylko jescze nie wymyśliłam gdzie
reni 11:58, 24 sie 2012

Szczęśliwej podróży... róże cudne
Milka 14:04, 24 sie 2012

baw się i za nas, a różanka boska
betysia 18:00, 24 sie 2012

Dianko ...szalona , fantastyczno kobieto...matko polko...roza cudniasta i szczesliwej drogi!!!!!
lap hiszpanskie promienie i ciesz sie koncowka wakacji!!!!!
do zobaczenia po powrocie!!!!!