U nas za to straszny wiatr ale dość ciepło na szczęście. Drzewkami miota strasznie, M właśnie wyskoczył podwiązać magnolię z tyłu domu, bo gnie się prawie do ziemi. Kupiona co prawda na wyprzedaży, ale szkoda by jej było.
Witaj Diano.
Widz,że wakacje udane. Mama wypoczęta, dzieci szczęśliwe i żyć się chce. Zdjęcia z wakcji śliczne, ale te z bańkami biją je na głowę. Kurcze ta donicą powliłaś mnie na łopatki. Czy to na kwiatowej ją wytaszczyłaś?
Ewuś każdej roślinki szkoda z wyprzedaży czy też nie mam nadzieję że nie wiatr nie narobi wam szkód pozdrawiam
Zuza wakacje udane, dziękuję Donica na kwiatowej ........ ta twoja powaliła mnie i postanowiłam zobaczyć co tam maja nowego i takie szczęście
to jest właśnie cudne w szperach - nigdy nie wiadomo z czym wróci się do domku
U nas też znowu gorąco! Nie wiedziałąbym - ale skończyłam tłumaczenie i wyszłam na chwilę - a tu ukrop! A ja w jeansach w domu i nie wiedziałam że tak ciepło! Dobrze że podlewałam wczoraj, roślinki odżyły!
Karolka u nas strasznie cieplutko wczoraj podlało a dzisiaj słonko.......roślinki się cieszą
kochana rozumiem że jesteś tłumaczem? a jakiego języka zdradzisz........
buziol
...
mniemam,ze delektujesz sie rodzinka...i tak trzymac ja tez juz zmykam do chlopakow!!!!!
oj nadrabianie wakacyjne to "zlodziej czasu" hihi...
papappapa