Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

monteverde 00:51, 14 paź 2012

też po oglądałam, czekam na fotki jutro z końca prac, a hakonechloe na słońce i półcień pozdrawiam
Tess 08:27, 14 paź 2012

Beta, jak zmierzę tę odległość, napiszę w Twoim wątku.

Bociek, w pięty – nie! Tylko nie w pięty! Fajnie, że to Ty, bo myślałam że wąż jakiś – taki syk usłyszałam Cieszę się, że wróciłaś.

Irenko, zapowiada się ciekawie, a co wyjdzie, to się zobaczy Wiem, jak wszystko szybko rośnie (jeśli już jest posadzone) Liczę, że i u mnie będzie szybko ładnie

Kasik – rabata w stylu Danusi, bo Danusia ją zaprojektowała

Madżenko – buziam Mnie też się podoba

Ev, Ty mnie nie strasz. Ja i bez tego wiem, że poprzeczka wysoko, bo rabata Danusiowa wysoko poprzeczkę ustawiła. Dlatego napisałam, że to, co robię, będzie trochę nawiązywać do rabaty w przedogródku. Trochę nawiązywać – i to jedynie chcę osiągnąć
A te doniczki, co widać na zdjęciu, to tylko część tego, co zachomikowałam przez lato
A „tuliskam betyśkowo” – zachwycające. Buziam

Justi, Gosia, KasiuWB – dzięki, miło, że zajrzałyście

Aniu – zdjęć nie ma. Rabata rozgrzebana, nieskończona.
Ziemi mi zabrakło, trzeba było do sklepu pojechać, i trochę czasu zeszło. Poza tym M. mnie skutecznie od moich zajęć odrywał – akcję „drwal” przeprowadził.

Kochani - nie macie pojęcia, jak motywujące są Wasze pochwały.
Jeszcze raz dziękuję
grupa_trzyma... 08:39, 14 paź 2012

Tessi, podziwiam Twój przedogródek po raz kolejny! Też chcę łan żurawki u siebie ale to dopiero wiosną. Chcę też runiankę i horti i ....chcę wszystko!

Tuliskam, buziam, łaskotam i co tam jeszcze na tym ogrodowisku się wyrabia...

P.s. a ja siem pochwalem: pracowita sobota u mnie była. Jedną ręką przesadzałam, dosadzałam i kopałam a drugą ręką gotowałam gruszkowe dżemy z kardamonem i dżemy dyniowe a trzecią ręką sadziłam tulipki a czwarta ręka zajęta była pukaniem się w czoło.
Tess 08:42, 14 paź 2012

Aguś, najbardziej zaintrygowała mnie ta czwarta ręka
kasik778 08:47, 14 paź 2012

Aaaaa Danusia projektowała pięknie wyszło
grupa_trzyma... 08:47, 14 paź 2012

Tess napisał(a)

Dlaczego? Czwarta ręka jest bardzo pożyteczna...zajmuje się pukaniem w czoło i gdyby umiała mówić powiedziałaby: co jeszcze wymyślisz, kobieto?
Nie masz takiej?
Moniika 14:53, 14 paź 2012

Hej Tess ! Faktycznie przyogródek wyszedł ślicznie pozdrawiam m
Madzenka 14:57, 14 paź 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Dlaczego? Czwarta ręka jest bardzo pożyteczna...zajmuje się pukaniem w czoło i gdyby umiała mówić powiedziałaby: co jeszcze wymyślisz, kobieto?
Nie masz takiej?

Cwarta ręka musze kupić, na allegro będzie?
Evchen 22:43, 14 paź 2012

Tess napisał(a)

Ev, Ty mnie nie strasz. Ja i bez tego wiem, że poprzeczka wysoko, bo rabata Danusiowa wysoko poprzeczkę ustawiła. Dlatego napisałam, że to, co robię, będzie trochę nawiązywać do rabaty w przedogródku. Trochę nawiązywać – i to jedynie chcę osiągnąć
A te doniczki, co widać na zdjęciu, to tylko część tego, co zachomikowałam przez lato
A „tuliskam betyśkowo” – zachwycające. Buziam
Kochani - nie macie pojęcia, jak motywujące są Wasze pochwały.
Jeszcze raz dziękuję

Chwalę ponownie i tuliśkam betyśkowo
Teraz trzeba poprzeczkę trzymać i nawiązywać A sądząc po sugestiach, jakie tu i ówdzie udzielasz potrzebującym - nie wątpię, że uda Ci się komponować pięknie...Chomiczku
Pszczelarnia 13:30, 15 paź 2012

Tessi, merci za ziarna malwy - doszły, posiałam.
Wyszlachetniał przedogródek. Chyba sobie jakąś kulkę cisową sprawię - lubię kulki.