Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

bociek 19:22, 07 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
...fajne kaloszki namierzyłam...uwielbiam buty z tej firmy sa mega wygodne

http://www.crocs.pl/crocs-crocband-jaunt-womens/10970,pl_PL,pd.html?cgid=women-new&sid=m

A wiesz, ze ja sie tez na nie zasadzam od kilku dni???
baraga1904 19:23, 07 lut 2013

...noga nie zdrowa ale muszę ją powkurzac...może się naprawi...
baraga1904 19:25, 07 lut 2013

bociek napisał(a)

http://www.crocs.pl/crocs-crocband-jaunt-womens/10970,pl_PL,pd.html?cgid=women-new&sid=m

...mam inne butki na lato tej firmy i na moje bidne nogi one sa idealne...nawet do pracy cichaczem pomykam tak nieoficjalnie....więc nad kaloszami się zastanawiam poważnie...tylko nad kolorem myślę...
Magda70 19:59, 07 lut 2013

gierczusia napisał(a)

...no jeszcze nie...ale zwolnienie lekarskie... niestety....

Jooooo tyszzzz

I wcale nie : "niestety "

Ja też ale ja nie belfer....ufff...
Magda70 20:03, 07 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

Oj tam zaraz nerke, moze wlosy na poczatek

Niom, wytrwalam, az tesciowa focha strzelila i to z mega przytupem A Ty nie fochaj, ja po prostu nie moge smazonego dlatego sie nie zlamalam

...qurczę...włosy zapuszczam dopiero... dla tesciowej to i ja bym wytrwała....hihihi...
....fatalnie z tym smażonym ...toż to przeciez zawsze najlepsze...

Ba!!! Ale wmawiam sobie, ze gotowane na parze tez pycha

...dobrze przyrządzone i podane jest świetne...kwestia przyzwyczajenia do smaku... oj tam...jutro bedzie po wszystkim a ja będę miała wyrzuty sumienia że za duzo zjadłam..a Ty - sumienie czyste i satysfakcja z siły woli...

a mi to wszystko lotto....
Magda70 20:06, 07 lut 2013

A butki fajne....
Lecę dalej...
bociek 20:15, 07 lut 2013

Nie posiadam jeszcze tego wielosezonowego obuwia gumowego, ale wszyscy chwala, wiec kto wie czy nie zainwestuje w kalosze - bo o zgrozo nie posiadam. Mowisz, ze super sa?
gierczusia 20:36, 07 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

...nie Elu....coś ty....to proste jak budowa cepa...poza tym masz na imię tak jak moja mam a Ona jest super kucharka więc zakładam że wszystkie Ele to super kucharki...

Ajjjj bardzo bym chciała ,żeby to tak działało... Ale prawda jest taka ,że ja w moim domu rodzinnym nie miałam piekarnika ( Mama - dwie lewe ręce w pieczeniu ciast ).. Więc zero obycia typu : wszystkie składniki powinny być w jednakowej temperaturze ... Nooo i zawsze jak coś piekłam to kończyło się klapą , bo ja w tej dziedzinie muszę mieć instrukcję jak do konia ... Jakoś tak rok czy dwa temu odkryłam łajtplejta i teraz powolusiu zaczynam raczkować
gierczusia 21:14, 07 lut 2013

bociek napisał(a)

Aaa fajniste i cenka,ze nie opada szczenka

Ja teź nie posiadam ... Jak to było : wielosezonowego obuwia gumowego .., nooo ja pinkolę .... kaloszy po prostemu a chyba by mi się przydały... W przypadku hanterków to już się obawiałam ,że będę musiała bardzo dużą skarbonkę założyć

baraga1904 22:40, 07 lut 2013

Magda70 napisał(a)

...no jeszcze nie...ale zwolnienie lekarskie... niestety....

Jooooo tyszzzz

I wcale nie : "niestety "

Ja też ale ja nie belfer....ufff...

...nawet zazdroszczę Ci żeś nie belfer...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies