Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 22:41, 07 lut 2013

bociek napisał(a)
Nie posiadam jeszcze tego wielosezonowego obuwia gumowego, ale wszyscy chwala, wiec kto wie czy nie zainwestuje w kalosze - bo o zgrozo nie posiadam. Mowisz, ze super sa?

...ja mam opcje letnią..zwykłe crocsy czarne ....boskie są leciutkie i tak fajnie miękkie nie za mocno.....
baraga1904 22:43, 07 lut 2013

gierczusia napisał(a)

...nie Elu....coś ty....to proste jak budowa cepa...poza tym masz na imię tak jak moja mam a Ona jest super kucharka więc zakładam że wszystkie Ele to super kucharki...

Ajjjj bardzo bym chciała ,żeby to tak działało... Ale prawda jest taka ,że ja w moim domu rodzinnym nie miałam piekarnika ( Mama - dwie lewe ręce w pieczeniu ciast ).. Więc zero obycia typu : wszystkie składniki powinny być w jednakowej temperaturze ... Nooo i zawsze jak coś piekłam to kończyło się klapą , bo ja w tej dziedzinie muszę mieć instrukcję jak do konia ... Jakoś tak rok czy dwa temu odkryłam łajtplejta i teraz powolusiu zaczynam raczkować

...geny to rzeczywiście dużo..a na łajtplejcie można się wiele nauczyc...też korzystam..
baraga1904 22:44, 07 lut 2013

gierczusia napisał(a)

...fajne kaloszki namierzyłam...uwielbiam buty z tej firmy sa mega wygodne

http://www.crocs.pl/crocs-crocband-jaunt-womens/10970,pl_PL,pd.html?cgid=women-new&sid=m

A wiesz, ze ja sie tez na nie zasadzam od kilku dni???

Aaa fajniste i cenka,ze nie opada szczenka

Ja teź nie posiadam ... Jak to było : wielosezonowego obuwia gumowego .., nooo ja pinkolę .... kaloszy po prostemu a chyba by mi się przydały... W przypadku hanterków to już się obawiałam ,że będę musiała bardzo dużą skarbonkę założyć

...huntery to masakryczna cena...a crocsy bardzo przyzwoita bo jakośc dobra... szkoda by mi było na huntery tyle stów dac...

Mala_Mi 23:24, 07 lut 2013

Boziu... co to jest łajplet jakiś tam???? Ja nawet tego nie umiem... ale rok temu zakupiłam ... piekarnik.. nie wiem po co, bo głownie tam dla psa wątróbkę piekę..... drań suchej karmy samej nie che jadać, wiec albo wątróbka, albo mielone... Gierczusia... uwiierz mi.,.są gorsze lebiegi do pieczenia i gotowania.......

Kalosze wielosezonowe mam.......... na 20 zł.. i już 3 sezony obleciały Szacuję kolejne 3

Żadnego pączka chrustu i innej słodkości dziś nie zjadłam

A co... silna wola musi być

Pozdrawiam.. Szczyrbskie powiadasz....... jednak my wolimy Chopok
Madzenka 06:25, 08 lut 2013

Wpadłam się tylko przywitać a wieczorkiem zawitam na herbatkę
baraga1904 08:26, 08 lut 2013

asc napisał(a)
Boziu... co to jest łajplet jakiś tam???? Ja nawet tego nie umiem... ale rok temu zakupiłam ... piekarnik.. nie wiem po co, bo głownie tam dla psa wątróbkę piekę..... drań suchej karmy samej nie che jadać, wiec albo wątróbka, albo mielone... Gierczusia... uwiierz mi.,.są gorsze lebiegi do pieczenia i gotowania.......

Kalosze wielosezonowe mam.......... na 20 zł.. i już 3 sezony obleciały Szacuję kolejne 3

Żadnego pączka chrustu i innej słodkości dziś nie zjadłam

A co... silna wola musi być

Pozdrawiam.. Szczyrbskie powiadasz....... jednak my wolimy Chopok

...Chopok jest dośc popularny wśród znajomych narciarzy... ale trzeba pooglądac rózne miejsca i wypróbowac...zobaczymy...Aniu...White Plate to znany bolg kulinarny...Babka która go prowadzi podaje fajne przepisy...wiele osob z nich korzysta i chwali...spróbuj....na pewno się uda...
...a co do kaloszy ...hmmmm miałam takie fajne tanie za 35 zł ale sie niestety po 3 latach rozkleiły, popękały...więc zmienic kaloszki mus...podziwiam silna wolę...ja jeszcze dzisiaj kończę wczorajsze wypieki...
baraga1904 08:27, 08 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wpadłam się tylko przywitać a wieczorkiem zawitam na herbatkę

Witaj Marzenko...zapraszam jak najbardziej...a jaką herbatkę lubisz?...
Gabrysia_ 10:02, 08 lut 2013

To ja bym kawe chciała
gierczusia 12:03, 08 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

Ja też ale ja nie belfer....ufff...

...nawet zazdroszczę Ci żeś nie belfer...

A ja tak do końca nie wiem ciężka mentalnie ta belferska praca... Ale chyba nie zamieniłabym spotkań z tymi moimi czortami na suche liczby ...achhhh .. Chyba nie
gierczusia 12:13, 08 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

... jednak my wolimy Chopok

...Chopok jest dośc popularny wśród znajomych narciarzy... ale trzeba pooglądac rózne miejsca i wypróbowac..

Nooo , próbowanie różnych miejsc to fajna sprawa.. A Chopok albo szcezrbskie pleso jest dla bardzo zaawansowanych narciarzy ???