Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

gierczusia 18:36, 10 lut 2013

Mniam węzełki ... Pysiolo .. Ja tu przy Was w kompleksy piekarnicze wpadnę

Ja bardzo błagam nie o rozwód ale o separację tymczasową i króciutką buziole zasyłam, bawcie się dobrze, naładuj akumulatory, żeby potem do świąt wielkanocnych starczyło ... Pozdrów ode mnie góry , uwaźaj na kolanko .. będziemy Cię wyczekiwać z niecierpliwością ....
baraga1904 18:39, 10 lut 2013

... dziękować i się częstować...
...pisałam własnie u ciebie....spotkanie u Kapisaów w marcu??...można by już jakiś termin ustalić...albo wianki...???

... odpocząć trochę muszę, od kompa też...czekam na te piękne widoki i świeże powietrze...
Madzenka 19:30, 10 lut 2013

Aguś wypoczywaj dobrze, wyszusuj się też za mnie Buziam i będziemy tęsknić
baraga1904 20:02, 10 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aguś wypoczywaj dobrze, wyszusuj się też za mnie Buziam i będziemy tęsknić

...dziekuję Marzenko...czuję lekki strach jak patrzę na mapkę tras... ale będzie dobrze...dla rozlużnienia zaczynamy od Tatralandii
Madzenka 20:11, 10 lut 2013

Będziesz się pławić w ciepełku Odpocznij troszkę od codzienności.
Gosiniak 21:26, 10 lut 2013

Rozwód z ogrodowiskiem nie da się
Ale kilka dni odpoczynku jak najbardziej, przynieś do nas trochę tych widoków, my zachłanni na piękno natury Udanego urlopiku
baraga1904 21:49, 10 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Rozwód z ogrodowiskiem nie da się
Ale kilka dni odpoczynku jak najbardziej, przynieś do nas trochę tych widoków, my zachłanni na piękno natury Udanego urlopiku

...no może nie rozwód tylko separacja...chociaż bedzie wifi w hotelu ale... zabieram tylko książkę i butelkę wina......no, chyba że...młoda bierze swojego netbooka
Magda70 21:52, 10 lut 2013

Relaksuj się!!!!!!!!!!!
I zajmij książką....
anna_studio 23:19, 10 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

...Raport pogodowo-wiosenny:...u nas pada śnieg!!! pomyliło mu się...krokusy na 1,5 cm już wystają...

...jednak jestem skłonna stwierdzić,że to krokusom się pomyliło...
Dałam sobie spokój z krokusami....bo w tamtym roku wylazły w grudniu...by zmarznąć i nie kwitnąć...
Ferie się u nas zaczęły...więc śnieg mile widziany...
Pozdrawiam Agnieszko...

....witaj Aniu....uwielbiam krokusy...podoba mi się szczególnie jak rosną w trawniku...w takim świeżym wiosennym...cały łan krokusów... kiedyś tak będzie i u mnie mam nadzieję...

Ja straciłam nadzieję...po dwóch latach...
...właśnie....łany krokusów...to jest to!!!
Niestety...u mnie zamiast łanów w trawników...były niedobitki ...przez zmarznięcie...
na rabacie można okryć igliwiem...a na trawniku...nie dam rady okryć...
Mam na nie focha....
Udanego wypoczynku...uważaj na nózie...
gierczusia 10:35, 11 lut 2013

Ja też jestem stanowczo za relaksem i książką , choć uwielbiam Ogrodowisko ... Ale czasem trzeba się troszku zresetować buziaki..achhh .. Pluskanko w wodach termalnych ... Zazdraszczam