.Witaj 11stokrotko i dziekuję za odwiedziny o bardzo miłe słowa...masz racje , to forum to kopalnia pomysłów i to najrózniejszych i dlatego je lubię..no i ta życzliwośc, na codzień niespotykana
..co do czasu na Ogrodowisku i pracy...hmmm cięzko bywa.. nie mam mozliwości w pracy żeby korzystac z forum bo taki mam rodzaj pracy, po prostu..ale już w domku to co innego - chociaz na pierwszym miejscu obowiązki... no i M. nie zawsze zadowolony hihi...
Witaj, jestem tu chyba pierwszy raz, a może nie, bo wśród tylu wątków łatwo się pogubić. Ponieważ też jestem ze Śląska to chętnie będę do Ciebie zaglądać, bo zawsze to trochę po sąsiedzku.
Zwróciłam uwagę na piękne kute kwietniki na oknach i na śliczne hortensje i petunie. Pozdrawiam i będę zaglądać
...witaj Stokrotko..
...nuda się skończyła...bo..zaczęła sie praca...
..mam jednak dzisiaj troche smutasowy dzień - sprzedałam ( to może za duzo powiedziane, biorac pod uwagę cenę..) pianino...nie byle jakie -108 lat...
..antyk, ale nie miał wrtości historycznej dla mojej rodziny...jednak trochę mi żal, bo sie przyzwyczaiłam do jego obecności...