Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

sylllwia 21:04, 03 wrz 2012

Ale wypasione masz te petunie
Juzia 21:41, 05 wrz 2012

Będę podglądać....tylko już robali nie pokazuj....fuuuj
baraga1904 21:50, 05 wrz 2012

11stokrotka napisał(a)
Agnieszko, bardzo gustowny ten prezent dla koleżanki. Fajny pomysł z dodatkiem wina i dwóch kieliszków i przystrojeniem hortensją i bluszczem. Cacuszko. Tak sobie myślę że mi taki pomysł nigdy nie wpadł do głowy. Piękna inspiracja, czas się poprawić.
W ogóle to forum to kopalnia dobrych pomysłów. Dziś kończę urlop i będzie mi brakować codziennego kontaktu z ogrodowiskiem. Zastanawiam się czy nie kupić sobie internetu do telefonu, żeby w pracy co jakiś czas spojrzeć. Może mnie nie zwolnią z roboty?
Zwróciło moją uwagę, że Betysia napomyka o rozluźnieniu kontaktów ze swoim wątkiem a u Ciebie Agnieszko jednak jest. To bardzo znamienne... Pozdrawiam cieplutko.

.Witaj 11stokrotko i dziekuję za odwiedziny o bardzo miłe słowa...masz racje , to forum to kopalnia pomysłów i to najrózniejszych i dlatego je lubię..no i ta życzliwośc, na codzień niespotykana
..co do czasu na Ogrodowisku i pracy...hmmm cięzko bywa.. nie mam mozliwości w pracy żeby korzystac z forum bo taki mam rodzaj pracy, po prostu..ale już w domku to co innego - chociaz na pierwszym miejscu obowiązki... no i M. nie zawsze zadowolony hihi...
baraga1904 21:51, 05 wrz 2012

sylllwia napisał(a)
Ale wypasione masz te petunie

...przepasione po florovicie...dałam taką dawę że myslałam że padną jak nic... nie specjalnie, ot..zamyślenie
baraga1904 21:53, 05 wrz 2012

Juzia_G napisał(a)
Będę podglądać....tylko już robali nie pokazuj....fuuuj

...nie pokażę bo są okropne i zjadły mój trawnik...chociaż dla niektórych to samo białko
eliza3 11:25, 06 wrz 2012

Witaj, jestem tu chyba pierwszy raz, a może nie, bo wśród tylu wątków łatwo się pogubić. Ponieważ też jestem ze Śląska to chętnie będę do Ciebie zaglądać, bo zawsze to trochę po sąsiedzku.
Zwróciłam uwagę na piękne kute kwietniki na oknach i na śliczne hortensje i petunie. Pozdrawiam i będę zaglądać
Martek 11:32, 06 wrz 2012

Tess napisał(a)
Dobra, już znalazłam - to pędraki.
I masz rację, że to efekt tej inwazji.
Pędraki są larwami chrząszczy z rodziny żukowatych.

Tak mówi Wujek Gugl
http://www.wymarzonyogrod.pl/pielegnacja-roslin/szkodniki_-choroby/pedraki-czyli-larwy-chrabaszczy,1255_3728.htm

To larwa chrabąszcza majowego - pospolicie ...
11stokrotka 21:58, 06 wrz 2012

Puk, puk,...
Dalej się nudzisz? Tylko nie zapadnij w sen zimowy, jeszcz trochę za wcześnie. Pozdowienia z Łodzi.
baraga1904 22:07, 06 wrz 2012

...witaj Stokrotko..
...nuda się skończyła...bo..zaczęła sie praca...
..mam jednak dzisiaj troche smutasowy dzień - sprzedałam ( to może za duzo powiedziane, biorac pod uwagę cenę..) pianino...nie byle jakie -108 lat...
..antyk, ale nie miał wrtości historycznej dla mojej rodziny...jednak trochę mi żal, bo sie przyzwyczaiłam do jego obecności...
baraga1904 22:08, 06 wrz 2012

11stokrotka napisał(a)
Puk, puk,...
Dalej się nudzisz? Tylko nie zapadnij w sen zimowy, jeszcz trochę za wcześnie. Pozdowienia z Łodzi.

...witaj...
...może pokażesz nam swój ogród?..
...proponuję założyc wątek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies