Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 19:54, 09 wrz 2012

grembosia napisał(a)
Miskanty piękne, cała reszta rewelacja...

Ewa 21:20, 09 wrz 2012

Pospacerowałam sobie Agnieszko po Twoim ogródku, ja już miałam upatrzonego tulipanowca u Kapiasów i zrezygnowałam z zakupu. Ciekawa jestem jak będzie rósł u Ciebie , bedę kukać i może jednak sie odważę. Na razie kupiłam malutkiego platana
baraga1904 16:14, 10 wrz 2012

Ewa napisał(a)
Pospacerowałam sobie Agnieszko po Twoim ogródku, ja już miałam upatrzonego tulipanowca u Kapiasów i zrezygnowałam z zakupu. Ciekawa jestem jak będzie rósł u Ciebie , bedę kukać i może jednak sie odważę. Na razie kupiłam malutkiego platana

...Witaj Ewciu..
...jak na razie tulipanowiec trzyma się dobrze, nic mu nie dolega i chyba sie przyjął...
ale..zobaczymy na wiosnę...liczę że będą kwiaty... mój M. chciał platana ale jakoś bałam się jego rozmiaru....jednak wszystko przede mną
Gardenarium 20:55, 10 wrz 2012

Moje petunie powoli zaczynam wymieniać na wrzosowate, a u Ciebie jeszcze tak obficie kwitną. Pokaż tulipanowca, nie mogłam go namierzyć Mój już kwitnie od lat i jest wielki

Instagram Ogrodowiska
baraga1904 21:02, 10 wrz 2012

...Dzięki za odwiedziny Danusiu...
...było mi niezmiernie miło Cię poznać u Kapiasów..
...petunie kwitną co bardzo mnie cieszy, mam wrażenie jakby było lato w pełni a nie początek jesieni
..pewnie czekają na całkowitą zmianę aury
...tulipanowiec młodziutki - tegoroczny, choć jednym kwiatem nas zaszczycił ..i też liczę że będzie wielki..
11stokrotka 21:50, 10 wrz 2012

Aga, nie nadążam z czytaniem postów ogrodowiskowych, a co dopiero z prowadzeniem swojego wątku. Ale mam go - to "mam marzenie" na "nasze ogrody", tylko muszę uporządkować swój profil wstawić nazwę wątku i jakiś awatarek. Ale na razie nie spieszy mi się, bo też niewiele się dzieje. Za to lubię do was zajrzeć. A tak w ogóle to szkoda pianina, rozumiem co czujesz, choć nigdy nie umiałam grać. Mam w domu taki nowoczesny fortepian męża, myślę, że szybciej by się mnie pozbył niż tego fortepianu.... Pozdrawiam, ciesz się z tych ciepłych dni.
EPODLAS 22:55, 10 wrz 2012

Agnieszko, też polubiłam trawy i od zeszłego roku staram się założyć rabatę z trawami. Niekoniecznie muszą być tylko trawy. Z nimi pasują rozchodniki, rudbekie i inne. Najpiękniejsze są jesienią, więc warto je komponować z jesiennymi byliny. Między trawy, żeby nie było pusto na wiosnę wsadzę tulipany.
baraga1904 19:06, 11 wrz 2012

11stokrotka napisał(a)
Aga, nie nadążam z czytaniem postów ogrodowiskowych, a co dopiero z prowadzeniem swojego wątku. Ale mam go - to "mam marzenie" na "nasze ogrody", tylko muszę uporządkować swój profil wstawić nazwę wątku i jakiś awatarek. Ale na razie nie spieszy mi się, bo też niewiele się dzieje. Za to lubię do was zajrzeć. A tak w ogóle to szkoda pianina, rozumiem co czujesz, choć nigdy nie umiałam grać. Mam w domu taki nowoczesny fortepian męża, myślę, że szybciej by się mnie pozbył niż tego fortepianu.... Pozdrawiam, ciesz się z tych ciepłych dni.

..no teraz to wiem.. myslałam że nie masz bo nie wstawiłas jeszcze podpisu który przekierowuje automatycznie na dany watek...załóż czym prędzej..
po pianinie już nie ma żalu - nowa przestrzeń do urządzenia w domu - to lubię
baraga1904 19:07, 11 wrz 2012

EPODLAS napisał(a)
Agnieszko, też polubiłam trawy i od zeszłego roku staram się założyć rabatę z trawami. Niekoniecznie muszą być tylko trawy. Z nimi pasują rozchodniki, rudbekie i inne. Najpiękniejsze są jesienią, więc warto je komponować z jesiennymi byliny. Między trawy, żeby nie było pusto na wiosnę wsadzę tulipany.

..ładnie się komponują z wieloma roslinkami to fakt... no a tulipanki to mus
baraga1904 19:10, 11 wrz 2012

...autentycznie wariactwo...nie nadążam na forum...tyle pięknych zdjęc i ogrodów, tyle ciekawych tematów do pogadania a czasu brak... jak to wszystko ogarnąc? chciałabym zajrzec do każdego ale fizycznie nie daje rady..wielka szkoda
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies