Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Radość dla oczu, pokarm dla duszy

Radość dla oczu, pokarm dla duszy

Nati 11:16, 22 paź 2013

Haneczka
agatanowa 11:21, 22 paź 2013

Nati napisał(a)
Haneczka...

jesien i liscie - to frajda dla dzieci
Nati 12:10, 22 paź 2013

agatanowa napisał(a)

jesien i liscie - to frajda dla dzieci

tak a zapach i widok liści świetna sprawa sama bym się wytarzała....
kachat 12:12, 22 paź 2013

Jak ładnie kolorystycznie Haneczka ma wszystko dobrane I nawet kolor oczek pasuje Ślicznie
Nati 12:35, 22 paź 2013

kachat napisał(a)
Jak ładnie kolorystycznie Haneczka ma wszystko dobrane I nawet kolor oczek pasuje Ślicznie

hej na punkcie zestawiania ubrań kolorystycznie mam fioła tak chyba wszędzie i w domu i w ogrodzie to mnie czasami gubi, ale cóż taka natura , chyba tego nie zmienię
Nati 12:45, 22 paź 2013

zdjęcie od edytki fajnie obrazuje widok małego miejsca do obsadzenia obecnie jest tam wszystko planowo ma być duża lime light kulki z bukszpanu i lime marmalade na obwódkę ale pomyslałm że jest to pierwsze miejsce przed domem które powinno przyciągać wzrok np. duży świerk brewera chociaż on po latach będzie chyba za duży albo zimozielone drzewko jakieś ciekawe bo tymi charakteryzuje się mój ogródek , bonsai duży byłby fajny ale nie doczekam się go zanimurośnie a na gotowy mnie nie stać albo ciekawe liściaste pomóżcie bo szukam zmian chyba że limki tutaj będą super
eda napisał(a)
drewno drewno dodaje uroku
eda 21:54, 22 paź 2013

Nati napisał(a)
Haneczka
super i mięciutko buźiole lecą
eda 21:55, 22 paź 2013

Nati napisał(a)
zdjęcie od edytki fajnie obrazuje widok małego miejsca do obsadzenia obecnie jest tam wszystko planowo ma być duża lime light kulki z bukszpanu i lime marmalade na obwódkę ale pomyslałm że jest to pierwsze miejsce przed domem które powinno przyciągać wzrok np. duży świerk brewera chociaż on po latach będzie chyba za duży albo zimozielone drzewko jakieś ciekawe bo tymi charakteryzuje się mój ogródek albo ciekawe liściaste pomóżcie bo szukam zmian chyba że limki tutaj będą super
Nieszalej kobieto ziemi dokup ha ha buźiaczki
agatanowa 22:10, 22 paź 2013

Nati napisał(a)
zdjęcie od edytki fajnie obrazuje widok małego miejsca do obsadzenia obecnie jest tam wszystko planowo ma być duża lime light kulki z bukszpanu i lime marmalade na obwódkę ale pomyslałm że jest to pierwsze miejsce przed domem które powinno przyciągać wzrok np. duży świerk brewera chociaż on po latach będzie chyba za duży albo zimozielone drzewko jakieś ciekawe bo tymi charakteryzuje się mój ogródek albo ciekawe liściaste pomóżcie bo szukam zmian chyba że limki tutaj będą super

a jakie wymiary?

wszystko, co proponujesz jest ok, a może bonsai, obwódka z bukszpanu, w środku bordowe żurawki i trawki (lub kulka i bordowe żurawki i trawki, bądż kulka i trawki)

Nati 08:39, 23 paź 2013

agatanowa napisał(a)

a jakie wymiary?

wszystko, co proponujesz jest ok, a może bonsai, obwódka z bukszpanu, w środku bordowe żurawki i trawki (lub kulka i bordowe żurawki i trawki, bądż kulka i trawki)

dzięki Agatko fajny pomysł i już dawno tak chciałam z tym że na takie duże bonsai mnie nie stać a zanim dochowam się swojego to nie wiem czy to w ogóle się uda nie jestem cierpliwa i jak miałoby tam rosnąć małe drzewko przez 10 lat zanim coś powstanie to bym się wściekła ale ciągle kombinuje nad tym może kupię dużego iglaka i sama uformuję ale dojrzewam do tej decyzji