hej na punkcie zestawiania ubrań kolorystycznie mam fioła tak chyba wszędzie i w domu i w ogrodzie to mnie czasami gubi, ale cóż taka natura , chyba tego nie zmienię
zdjęcie od edytki fajnie obrazuje widok małego miejsca do obsadzenia obecnie jest tam wszystko planowo ma być duża lime light kulki z bukszpanu i lime marmalade na obwódkę ale pomyslałm że jest to pierwsze miejsce przed domem które powinno przyciągać wzrok np. duży świerk brewera chociaż on po latach będzie chyba za duży albo zimozielone drzewko jakieś ciekawe bo tymi charakteryzuje się mój ogródek , bonsai duży byłby fajny ale nie doczekam się go zanimurośnie a na gotowy mnie nie stać albo ciekawe liściaste pomóżcie bo szukam zmian chyba że limki tutaj będą super
wszystko, co proponujesz jest ok, a może bonsai, obwódka z bukszpanu, w środku bordowe żurawki i trawki (lub kulka i bordowe żurawki i trawki, bądż kulka i trawki)
dzięki Agatko fajny pomysł i już dawno tak chciałam z tym że na takie duże bonsai mnie nie stać a zanim dochowam się swojego to nie wiem czy to w ogóle się uda nie jestem cierpliwa i jak miałoby tam rosnąć małe drzewko przez 10 lat zanim coś powstanie to bym się wściekła ale ciągle kombinuje nad tym może kupię dużego iglaka i sama uformuję ale dojrzewam do tej decyzji