Hej Marzenko ledwo miałam czas coś spokojnie zjeść i odpocząć o zdjęciach nawet nie pomyślałam , poza jednym zrobionym na Placu Zbawiciela (Warszawa) ale nie miało ono nic wspólnego z ogrodami pozdrawiam serdecznie m
Dziękuję Moniś, a tak chciałam żeby się letniej zrobiło. A mi się ciepło robi kiedy widzę pierwsze zdjęcie z Twojego wątku. Chętnie bym się wyłożyła na leżaczek połapać promyczki
Dziękuję Moniś, a tak chciałam żeby się letniej zrobiło. A mi się ciepło robi kiedy widzę pierwsze zdjęcie z Twojego wątku. Chętnie bym się wyłożyła na leżaczek połapać promyczki
Oj ,... Ja tez Justynko strasznie tęsknię za wiosna i słońcem dzieki za wizytę pozdrawiam M
Oj ,... Ja tez Justynko strasznie tęsknię za wiosna i słońcem dzieki za wizytę pozdrawiam M
Oj, dziewczyny jeszcze troszkę będziemy musiały poczekać za ciepełkiem, przecież dopiero co lato się skończyło, do następnego jeszcze trochę...
Hej Kochani! Byłam w podróży słóżbowej ale juz jestem w domku dziękuje za odwiedziny Aniu, Teresko, Maju, Boguslawie Izo dziękuje za śliczną mięcznicę taka szkoda ze u nas nie zimuje juz sobie obiecałam ze nie będę próbowała sadzić roślin ktore nie maja szans na to ze przetrwaja u mnie, bo to marnuje mój czas i pieniądze i strasznie mi przykro jak mi coś umiera ale jak patrzę na takie cuda to sie zastanawiam czy jednak nie warto próbować pozdrawiam M
Moniko, mam dokładnie takie same odczucia. To co jest piękne na zdjęciach nie zawsze sprawdza się w naszych ogrodach. Trzeba się z tym pogodzić. U mnie już niejedna roślina nie przeżyła, bo warunki mam trudne. Ale muszę się przyznać, że bardzo trudno czasami się oprzeć. Mnie tak podobają się zawilce. W tym roku mi wymarzły, a ja je znowu kupiłam. Mam nadzieję, że przeżyją.
Witam Witam. Jakoś tą nadchodzącą zimę muszę przetrzymać. Miałam już kilka roślin, mróz je załatwił i znów czarno.
Ogrodniczka ze mnie żadna- więc podpatruję u Was czy to posadziłam przetrwa zimę, czy nie.
Pozdrawiam