Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Mala_Mi 23:15, 20 sie 2012

Acha hosty tak jak pisze Danusia.. koniecznie tylko 1 gatunek wokółdrzewka..zanim się nie rozrosną posadz tam cebulowe Cebulowe t okwaty które najbardziej cieszą każdego ogrodnika.. jak ktoś mówi co innego to kłamie U mnie tak podsadzona wisionka... a teraz obsadziłam katalpę. ale dwa rodzaje, ale w jedne jkolorystyce.. z yłu większe, a z przodu mniejsze... ale w sadzie daj tylko jedne gatunek pod jedno drzewko.
Kondzio 23:17, 20 sie 2012

asc napisał(a)
Napiszę tak.... nie Kondzio ,ale Konrad... przyjąłeś na klatę jak trzeba Teraz jesteś moim super kolegą Ja też biorę wszytko na klatę chociaż baba ze mnie.............. stąd ten mikrospoijny wzrost i cycki rozmiaru nie wielkiego... (po 22 wiec mogę trochę ointymnych częsciach ciała napisac )
Kanciki wymiatają. przyjdę na lekcje..... zmian na kawałku frontu z żurawkimi dla mnie super.. za rok jak się rozrosna będą cieszyć naprawdę oko kazdego...... Rozjaśnij drugą cześc koniecznie.. za monotonna... Mój warzywniak wygląda tak samo wiec .... nie przejmuj się.....
A grilu zazdraszam pozytywnie.
I taki Kondzio mi się podoba.... Próbuj., eksperymentuj, walcz z losem, a nie sie poddawaj....
Tak jak pisałam do projektwoania jestem noga.. ja muszę widzieć naocznie, aby coś pomyśleć... i wymyslec....
Nigdzie nei znajdziesz tylu bezinteresownych osób co na Ogrodowisku.. to jest fenomen w sakklai światowej.... korzystaj z tego i nie marudż więcej....... jeden smerf maruda wstarczy,,,, cieszsięzyciem... za krótkei by narzekać.
Słup z winobluszem.. strzał w dziesiątke.
Wrzosy... zrób wielkie wrzosowisko... lilie bym z niego usunęła... albo posadziła w jedną plamę... a reszta wrzoski.. moje ulubione roślinki..lilie też... i lilie rosną w kwaśnej ziemi.. wszystkielilie białe w jedno mijce bym dała.. a wrzosy w wielką plame.. zrób zdjecia z innego ujęcia wrzosowiska....
dobrze zrobie
Mala_Mi 23:19, 20 sie 2012

Kondzio 23:22, 20 sie 2012

asc napisał(a)
Acha hosty tak jak pisze Danusia.. koniecznie tylko 1 gatunek wokółdrzewka..zanim się nie rozrosną posadz tam cebulowe Cebulowe t okwaty które najbardziej cieszą każdego ogrodnika.. jak ktoś mówi co innego to kłamie U mnie tak podsadzona wisionka... a teraz obsadziłam katalpę. ale dwa rodzaje, ale w jedne jkolorystyce.. z yłu większe, a z przodu mniejsze... ale w sadzie daj tylko jedne gatunek pod jedno drzewko.
dzieki i tak lubie
Tess 23:24, 20 sie 2012

Konrad, ale kanciki, normalnie czad!
Ależ kanty nadają elegancji ogrodowi....

Galopujesz Kondziu, zazdraszczam
Kondzio 23:30, 20 sie 2012

Tess napisał(a)
Konrad, ale kanciki, normalnie czad!
Ależ kanty nadają elegancji ogrodowi....

Galopujesz Kondziu, zazdraszczam
Dostaje okszan od kilku osób to musze sie wykazac mi tez sie podobaja moje kanciki mój ogród tak jakby wydoroślał
Syla 09:02, 21 sie 2012

Kanciki wymiatają ......... co do reszty , trochę czasu i wysiłku i będzie jak tralala pozdrowionka
Enya73 10:24, 21 sie 2012

Evchen napisał(a)
Enya.. pomóż z projektem, a kopytnika dostaniesz pewnie z bukietem róż

Kondzio.., to ścieżka do domu?.. jak dla mnie za zielono jakiś kolor by się przydał, zobacz jak hortensja i żurawki świetnie rozjaśniły tą drugą rabatę!... Może tutaj daj tojeść aurea ...? .. o mam pomysł - wymień się z Anitą!.. Ona ma sadzonki tojeści, a Ty kopytnika

Świetny pomysł. Możemy się wymienić
Mala_Mi 19:49, 21 sie 2012

Witaj Kondzio, mam nadzieję, że zakupy udane były....i droga mineła szybko ..dzięki za wizytę...
Kondzio to prawdziwy ogrodnik...... zauważył, że moja anabelka z suszy...uschła.. ..a ja nawet tego do tej pory nie zauważyłam......... chyba na ten rok już ją pozamiatałam....aż liście uschły..... Dostała solidną porcję wody.. moze jeszcze cos sie uchowa.... dzięki za tę spostrzegawczosć....
Dla zainteresowanych dziś odbyliśmy króciótkie spotkanko..... fotek nikt nie robił, wiec ich nie będzie
Dzięki za wizytę i zapraszam za każdym razem......
Kondzio 20:47, 21 sie 2012

asc napisał(a)
Witaj Kondzio, mam nadzieję, że zakupy udane były....i droga mineła szybko ..dzięki za wizytę...
Kondzio to prawdziwy ogrodnik...... zauważył, że moja anabelka z suszy...uschła.. ..a ja nawet tego do tej pory nie zauważyłam......... chyba na ten rok już ją pozamiatałam....aż liście uschły..... Dostała solidną porcję wody.. moze jeszcze cos sie uchowa.... dzięki za tę spostrzegawczosć....
Dla zainteresowanych dziś odbyliśmy króciótkie spotkanko..... fotek nikt nie robił, wiec ich nie będzie
Dzięki za wizytę i zapraszam za każdym razem......
Zakupy udane Miło było cie odwiedzić i zobaczyc twój cudowny ogród powtórnie i przydało sie troche zimnej wody na moja głowe zawszystko dziekuje