Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:44, 30 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Wyobrażam sobie to zestawienie róży z czyśćcem i muszę przyznać ,że wydaje się mega zarąbiste

sama jestem ciekawa takiego zestawienia....z osobna wiem jak wygląda
JulkAd 22:47, 30 maj 2013

gierczusia napisał(a)
A tak ogólnie to buziaki slę Julciu i życzę spokojnego weekendu ... I oby jak najmniej padało /).. A najlepiej wcale

dzięki Elu....na razie leje od południa, tylko wczoraj był spokój...trawa siem cieszy bardzo, gorzej ze mną
JulkAd 22:48, 30 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Leje Julciu z nieba...
Buziolek

u mnie też, tylko później zaczęło
Anita1978 22:51, 30 maj 2013

JulkAd napisał(a)

sama jestem ciekawa takiego zestawienia....z osobna wiem jak wygląda

A ja mam książkę o rózżach i tam właśnie jest takie zestawienie i wygląda bardzo efektownie
JulkAd 08:44, 31 maj 2013

Anita1978 napisał(a)

A ja mam książkę o rózżach i tam właśnie jest takie zestawienie i wygląda bardzo efektownie

Anita jak możesz to zeskanuj i wyślij mi na maila, albo prościej...zrób zdjęcie zdjęciu...o ile to nie kłopot
Anita1978 08:57, 31 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Anita jak możesz to zeskanuj i wyślij mi na maila, albo prościej...zrób zdjęcie zdjęciu...o ile to nie kłopot
ok, spróbuję
Kindzia 14:53, 01 cze 2013

Byłam w brico rano. Takie dorodne orliki różowe były, już doniczkę w ręce miałam...ale się obraziłam na nie...15 zł chcieli! Przesadzili trochę, za orlika? Muszę u nas po wsi się przejść, pełno ich za płotami rośnie...
Pogoda b.z.
JulkAd 15:03, 01 cze 2013

Anita1978 napisał(a)
ok, spróbuję

dzięki, będę czekać wysłałam pw
JulkAd 15:08, 01 cze 2013

Kindzia napisał(a)
Byłam w brico rano. Takie dorodne orliki różowe były, już doniczkę w ręce miałam...ale się obraziłam na nie...15 zł chcieli! Przesadzili trochę, za orlika? Muszę u nas po wsi się przejść, pełno ich za płotami rośnie...
Pogoda b.z.

Ja byłam wczoraj na rynku i skusiłam się na liliowce różowe, a miałam nie kupowac nic bez przemyślenia..., w netto są piwonie chińskie i "paczą" na mnie caly czas jak wchodzę, a chodzę często, bo to najbliższy sklep....ale na nie twarda jestem...poczekam, az sąsiadka w sierpniu podzieli....u mnie pogoda do d...y.....jedynie wczoraj po południu udało mi się trawę skosić, chociaż mokra była. Teraz czekam na przejaśnienia , bo muszę koniczynę w trawie zlikwidować
gierczusia 16:15, 01 cze 2013

Ja już jestem po zwycięskiej walce z koniczyną ... To jest mój największy trawnikowy problem,jeśli chodzi o chwasty .. Calutki czas kombinuję jak tu znależć hydro complex .. Bo wysyłka w necie i te mega wielkie paki mnie wykończą

Buziam Julciu